torsdag den 19. august 2010

Et ønske

På lørdag kunne jeg godt ønske mig, sol, sommer og en masse festlige mennesker i min have. Det eneste vi nok ikke får, ER sol... Øv øv. Men heldigvis kan man da godt få en hyggelig havefest, trods lidt regn, ik:0) 

4 kommentarer:

 1. Og er det mon jeres skønne hus og have, for det ser da godt nok både fint og hyggeligt ud... :) Du er vel ved at have en stor
  Carl-Emil? Vores Carl Emil bliver ihvertfald bare stor.. Har godt nok stadig ingen tænder, men kan sidde selv, og er altid i dejligt humør.. Igår blev han vaccineret, så ovenpå den omgang, ligger han og sover længe... :)

  SvarSlet
 2. Det er ikke så tosset, når de små engang imellem tager en god lur! Hvordan har Carl Emil haft det efter vaccinen?
  Vores Carl-Emil har fået to tænder i undermunden, og er også begyndt at sidde selv. Det er så hyggeligt, når Astrid og C-E sidder og leger "sammen" nede på tæppet inde i stuen. Hvad siger Frederikke til lillebror?
  Huset og haven på billedet, er mit hjem, og min have:0)!... Vi må håbe på mere sol og sommer, så vi kan komme lidt mere ud i haven, inden efteråret kommer!
  Hvordan er det at være tilbage i Bloguniverset...

  SvarSlet
 3. Ved du hvad hvis der kommer sol i morgen så deler du og jeg den i to lige store dele, for jeg vil også gerne kunne sende mine fødselsdags gæster ud i gården noget af tiden...
  Go fest til dig!

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen. Håber du blev fejret godt, og at vejret var med jer hele dagen? :0)
  Vi havde en rigtig god dag/ aften / nat ude i haven!!..

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette