fredag den 17. juni 2011

Vilde løver...

Karneval er lige hvad Astrid og jeg var til i sidste uge. Hun var en lille lækker løveunge, som først på dagen  havde både øre, hale og den fineste ansigtsmaling på. På billedet kan du stadig se lidt af malingen, men slet ikke så tydeligt som lige da hun var blevet malet. (det er en af pædagogerne i børnehaven, som har malet hende) Hale, øre og malingen i ansigtet hoppede langsomt af den lille løve unge, så da vi kom hjem fra børnehave, var den "gamle" Astrid tilbage igen;0)
Jeg var zebra, og havde valgt at sy en zebra -kjole, og to zebra øre som jeg havde sat på en hårbøjle. Det var virkelig et godt karneval  - og jeg håber vi skal afsted igen til næste år!

6 kommentarer:

 1. Fint kostume:-) kh Christina.
  Ps. hvis du vil deltage i min give away, så husk det er på mandag jeg trækker en vinder:-)

  SvarSlet
 2. Sikke en fin lille løveunge:-)
  -så mangler vi bare at se dig i zebrakostumet;-)

  SvarSlet
 3. Jaaaah hvor fint. Og jeg så Egil i avisen, så nu ved jeg hvem du snakkede om. Og måske så jeg også dig, kan det passe?

  Er du tilbage i vuggeren? Der er forresten lidt nyt omkring min arbejdssituation, men den kan du altid lige få, hvis du ikke allerede har hørt det. Ved ikke hvor officielt det er endnu!

  SvarSlet
 4. I var såå fine Mette, og sikke en dejlig dag vi havde :o)

  SvarSlet
 5. Frk. Regnbue jeg vil gerne deltage i din give away... Melder mig lige senere, da det er tid til at lave aftensmad :)

  Frk. Tingel tangel
  Jeg har ikke fået taget billede af mig selv i zebrakostumet, så derfor måtte jeg tage et par billeder af tøjet, på bøjlen:)

  Mette nu bliver jeg jo nysgerrig, men måske jeg ved lidt alligevel... Mon det har noget med den lille vuggestuen at gøre???... :)
  Er du ved at blive klar til at vende tilbage.?... Og har i fået plads til Valdemar?

  Heidi jeg håber der kommer mange flere af de projekter, det har været sjovt at være med fra start til slut:)

  SvarSlet
 6. Ja jeg tror du har gættet det mht. job. Og ja jeg er faktisk ved at være klar. Så nu nyder jeg den sidste tid herhjemme, sammen med min lille gut. Derefter skal Jacob gå hjemme i 2 mdr. Vi har ikke hørt noget om vuggestue til Valdemar endnu, men det kommer nok til efteråret!

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette