fredag den 17. juni 2011

Madpakken i dag

Hvordan går det med den sunde mad hos dig?
I dag har jeg kun taget frugt og grønt med i madkassen. Jeg har fri til middag, og spiser et par skiver rugbrød når jeg kommer hjem!.
Ha dig en dejlig fredag
Knus Mette


- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

 1. uhmmm hvor ser det bare lækkert ud..,. og dejligt sundt - bare vent Mette i løbet af et par dage uden alle de der sukkerchok så skal du se, så begynder energien og velværen ;o)at komme i stor stil ;o)

  Rigtig god weekend til dig og alle dine kære ;o)

  massevis af krammer fra Jill

  SvarSlet
 2. Hej Jill :)
  Hvordan går det med dig i dag?...er du mon i gang med et spændende projekt?
  Weekenden banker på døren, og der venter os en piratfest i Astrid og Carl -emils institution:) Det bliver helt sikkert en god eftermiddag, så mon ikke vi får to fest glade pirater med hjem til fredags hygge i aften:)
  Ha den dejligste weekend, sammen med dem du holder aller mest af:)
  Stoooort kram fra Mette

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare go - det allerede gået galt for mig. Nogen havde bagt kage i formiddags og det kunne jeg ikke modstå. Det var også hjemmebag eftermiddags og det kunne jeg heller ikke modstå!!!!

  SvarSlet
 4. Mette det kommer lidt bag på mig, at en sund madkasse kan være SÅ lækker at spise - men lad os nu se, hvor længe det varer inden der smutter lidt sødt ned i maven:)

  Marianne jeg Kan sagtens forstå, hvis du har svært ved at holde dig fra lækre kager, men mon ikke du hopper op på "sundhedshesten" igen? ;0)

  SvarSlet
 5. Det går faktisk bedst for mig, når jeg er på arbejde. Herhjemme er det lidt for nemt at blive fristet ( måske jeg skulle stoppe med at købe noget lækkert !! ) kh Christina

  SvarSlet
 6. Det kender jeg også alt for godt Christina - men jeg har besluttet mig for, at holde "snitterne" fra skabet med slik mm.... Og hver gang jeg bliver lækkersulten, så er det ikke fordi jeg har brug for sukker, men fordi jeg har brug for lidt mad i maven:)... Ved ikke hvor længe jeg kan holde mig fra de søde sager, men lige nu går det overraskende godt,!! :)
  Kh. Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette