torsdag den 16. juni 2011

Jeg har taget en beslutning

Jeg har taget en beslutning! De næste 7 uger, vil jeg tænke over de ting jeg spiser.. Jeg er nemlig blevet en rigtig sukkergris, og det skal være slut. Så nu siger jeg go'dag til en masse lækre, sunde ting! Har du et par gode råd i ærmet, tager jeg i mod med kyshånd :0)
Rigtig dejlig dag til dig
Kh. Mette


- Posted using BlogPress from my iPhone

14 kommentarer:

 1. Det vil jeg gerne være med til. Måske kunne vi lave en daglig kontakt, hvor vi holder hinanden lidt oppe på planen?

  SvarSlet
 2. Jeg er samme sted.. fra og med igår.. Har du mon set samme program som min mand? Et hvor man sku spise to æg om dagen? :))
  Og 7 uger, er det for 7 kg? Det er nemlig også så mange jeg skal tabe.. Det har jeg taget på siden jeg fødte Carl Emil.. ØV!

  SvarSlet
 3. Et lille indspark....
  Ingen må tro, at Mette skal tabe 7 kg. Hun er en flot 2-børnsmor !
  Og til dig Mette, så er sundhed jo altid en god ting. Godt gået, hvis du kan holde fast i det.
  Jeg ville ønske....7 kg mindre ville ikke være dårligt, drømme drømme...
  Krammer Famse.

  SvarSlet
 4. Jeg kan anbefale at spise mange proteiner og hvis man vil tabe et kilo om ugen at komme ned på 1200 kcal om dagen, så rasler kiloerne nærmes af.... ;-)
  spørg endelig hvis du er i tvivl (er snart oppe på 34 tabte kilo siden august selv, så..... "7 år"... ;-) )
  kh Pia

  SvarSlet
 5. Så flink du er!
  Blir spennende og se hvordan det går:)
  JEg har og lagt om litt, spiser kun slikkerier på lørdager... og ikke mere brus, KUN vann!

  Klem line

  SvarSlet
 6. Søde Mette
  1000 tak for den fantastiske gave du har sendt mig, den står LIGE her ved min side så jeg kan sidde og beundre både pung og det SÅ søde kort. Jeg blev så overvældet og lykkelig da jeg læste det.

  Og så det gode råd!!! :) Sørg for at have masser af forskellige grøntsager i køleskabet, fyld aftensmaden godt ud med både salat og grønt - ha' en skål stående klar i køleskabet med gulerodshapsere, hver gang du føler trang til sukker, kan du lige snuppe et par af disse. De er også gode på arbejdet til en formiddagssnack ;o) Lad være med at gå på en kur, taber du dig 7 kg. under kuren kommer kg. hurtig tilbage, det er bedre at få indført nogle gode vaner..... og så husk at kigge på dine skønne, skønne børn, jeg er ret sikker på at mine er skyld i noooooogle af de kilo jeg slæber rundt på ;o)
  Rigtig god dag søde, søde Mette - med det lækre morgenmåltidet, kan det næsten ikke blive andet.

  Kram, kram og atter kram fra Jill

  SvarSlet
 7. enig en sukker fri uge den er jeg med på :)

  SvarSlet
 8. God beslutning. Hvorfor lige 7 uger? Jeg prøver slev at leve ekstra sundt for tiden. Kender du madlog.dk? Der kan kan holde øje med hvor mange kalorier man får om dagen ved at taske sine måltider ind. Det var lidt af en øjenåbner for mig. Jeg har lavet "en gruppe" derinde sammen med en god veninde og så holder vi hinanden lidt op på at huske at spise grønt, groft og sundt. Skøn blog du har!

  SvarSlet
 9. Marianne:
  Ja lad os hjælpe hinanden med gode råd - og klap på skulderen, når det går godt med den sunde mad :)....Det er altid rart at have nogen at dele tingene med:)

  Bare wunderbar:
  Det med de 2 æg er fra programmet i går, men det med de 7 uger er fordi vi skal til Bryllup hos min mands lillebror i uge 30.... Tænkte at det var en god anledning til at få lidt af dellen på maven væk:) Tror at 4-5 kg er fint for mig - og så håber jeg også på lidt mere energi af det sunde mad?

  Famse:
  Jeg føler mig helt klar - jeg har allerede sagt farvel til sukker i kaffen, sukker på havregrynen og smøret på brødet er det også slut med:) I dag har jeg kun spist sunde ting, og det mærkes rigtig rart - håber at kunne holde den sunde stil, så jeg får lidt mere energi og et par kg smutter af dellen;) Sig til, hvis du vil med på vognen?

  Pia:
  Hvor er du bare sej!!!!!.... Det super flot at du har tabt så mange kg - det kan sagtens være at jeg skriver til dig, hvis jeg løber tør for gode ideer:)

  Line:
  For mig blev det hurtigt en dårlig vane, at skulle have noget usundt inden sengetid, men jeg kan nok ikke holde mig helt fra lidt af det søde - så måske jeg også skal lave mig en slik dag:)

  Jill:
  Det er dejligt at høre, at du har modtaget pakken godt:)

  Du har helt ret i, at det gælder om at få lavet nogle gode vaner i dagligdagen, hvis man skal af med et par kg.... Eller tre.;) Jeg er allerede godt igang, og er endda også blevet nysgerrig på nye sunde retter:)
  Tak for dit gode råd, og endnu mere tak fordi du altid er SÅ SØD til at skrive til mig!!! En massekram retur til dig, fra mig.

  Helle:
  Det lyder godt at du er klar!

  SvarSlet
 10. Pernille:
  Velkommen til:)
  Jeg skal til Bryllup i uge 30, og tænkte at det var en god ide at have det som mål:) Jeg kender ikke til madlog.dk men må da lige ind og kigge på hjemmesiden. Tak for Info :)... Måske vi " ses" derinde.?

  SvarSlet
 11. Jeg fornemmer et gennemgående tema i blogland lige nu. Jeg leder efter motivation og rygrad. For der er bygget om. Kroppen forandrer sig, og det hele er ikke lige klædeligt...

  Jeg kom tilfældigt forbi her. Den der med at det ene klik fører det næste med sig.

  God kamp! Jeg vil se om jeg tage mig sammen og følge trop.

  SvarSlet
 12. Må jeg anbefale en bog af Anne Ravn som hedder "Grove løjer". Den er RIGTIG god og giver gode forslag/råd til sund mad til hele familien. Både morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Det er rigt illustreret, som gør den ekstra god at kigge i :-)

  SvarSlet
 13. Susanne velkommen til:)
  Jeg håber for dig, at du får taget kampen op, og at du inden længe taber dig som ønsket.?.. God kamp herfra :)

  Janni tak for tippet om Grove løjer bogen.. :)

  SvarSlet
 14. Hej Mette
  Herhjemme tænker vi også over indtagelsen af sukker og andet skidt - smiler..
  Jeg kan anbefale lidt blandede nødder og mandler - evt. med lidt GOD mørk chokolade hvis du skal synde lidt ;0)
  Og så er det jo oplagt med skønne jordbær og kirsebær - mums..
  Forresten har du prøvet at putte kokos på bananstykker? Du undgår næsten at de bliver brune og så smager det godt :0)
  God kamp ;0)
  KH.

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette