mandag den 20. juni 2011

Det vil nu være rart...
- Posted using BlogPress from my iPhone


Det blæser, og det er jo skønt når der er en masse vasketøj som skal tørres. Men det vil nu være rart med lidt mere varme i luften, så vi igen kan sidde ude i haven og spise aftensmaden mm... Mere vasketøj "kalder" -Kan du have det godt til vi ses igen!:)
Knus Mette

10 kommentarer:

 1. ja vi må håbe på bedre vejr i næste uge! Vi har 2 ugers ferie sammen nu, så vil vil rigtig gerne have lidt sommer :D

  SvarSlet
 2. Sommerferie, det lyder super skønt! Jeg glæææder mig rigtig meget til vi starter ferie i uge 28, kan næsten ikke vente:) Har i planer for ferien?

  SvarSlet
 3. Uhm ja - det ville dælme være rart med lidt varme igen..
  Herhjemme har manden slukket for gulvvarmen - det synes jeg måske er liiige koldt nok, sådan et klinkegulv - uf :0) Mon jeg selv kan finde ud af at stille tilbage igen?
  God fornæjelse med vasketøjet - hørete lige vaskemaskinen herhjemme klikke - dvs den er færdig, så jeg må også afsted..
  KH.

  SvarSlet
 4. Ja, det har været temmelig koldt idag, desværre.

  Kram Marlene

  SvarSlet
 5. Ja tak, meget gerne lidt varme og sol igen. :-) Jeg håber også..
  Hav en god aften!
  Knus Solsikke

  SvarSlet
 6. Mmmmmm... ja drømme drømme drømme.. hvor blev varmen mon af?
  KH Jette

  SvarSlet
 7. Hvis vi nu alle folder vores hænder i den samme retning !! :o) Så måske der kunne komme bare lidt varme og sol..
  Knus Frk. Lehmann

  SvarSlet
 8. Sommervarme, jo tak - jeg sætter stadig min lid til vores Victor, han har fødselsdag skt. Hans og der bliver det godt vejr, det har det været siden hans 1 års fødselsdag - så venner bare rolig, den klarer Victor :o)

  Sødeste, sødeste Mette - læste lige dit svar under dit indlæg om the-hætten - jeg blev helt rørt da jeg læste at du havde skænket mig en tanke under dit stof-køb, hvor var det bare sødt, men sådan er du jo bare :)
  Har faktisk tænkt lidt på om du kunne tænke dig og lave en lille byttehandel.
  Jeg har et projekt i hovedet, som passer til en lille prinsesse, har bare ikke nogen lille prinsesse her i huset... så jeg tænkte på jeres lille prinsesse. Det skal være en hemmelighed, så jeg kan ikke røbe så meget andet end det skal tages på :o) Måske i bytte for en stempelkande-holdkaffenvarm ting (i det lækreste Fru Hygge Design) - hvad siger du til det???? (i så fald, vil jeg meget gerne bede om Tøs'pigens størrelse)

  Masser af krammer fra Jill

  PS: vil du hilse din svigermor rigtig mange gang fra mig, kan ikke lægge kommentar på hendes indlæg pt. Så hils endelig og sig tak for alle hendes søde hilsner.

  SvarSlet
 9. Hej piger

  Jeg skriver til jer i aften!...

  Knus og dejlig dag.
  Fra Mette

  SvarSlet
 10. Så er børnene putter, og der er faldet ro over huset - skønt!:) Tak for jeres kommentarer den anden dag.
  I må unskylde at jeg først skriver tilbage i dag, MEN jeg har været plaget af hovedepine og træthed?:0(... Jeg ved ikke om mit farvel til sukker er skyld i hovedepinen??? Det finder jeg selvfølgelig aldrig ud af, så det skal jeg vist ikke bruge flere tanker på!
  Vejret her i Kalundborg har været okay, men ikke helt godt nok. Men min søde blogveninde, Jill, har lovet at det gode vejr er på vej;) (Tillykke med din skønne Victor i morgen:0))

  Ha en dejlig aften.
  knus fra Mette.

  Ps. Jill jeg er frisk på en byttehandel:)Du kan måske kigge forbi bloggen en af de kommende dage, for så kan du selv vælge farven på din "kaffehætte";0) Astrid bruger str. 104... nøøøj hvor bliver det spændende at se, hvad du finder på!:)
  jeg giver svigermor besked, skal være sammen med hende i weekenden:) Stooort kram fra Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette