mandag den 13. juni 2011

Lige en til...

Lige en til-det er hvad det kan blive til, af resten af stoffet. En pige i Jylland har bestilt en toiletpung til hendes søster, og da stoffet er af et viskestykke fra Green gate, og købt for længe siden lakker det mod enden. Symaskinen kalder, så jeg smutter igen... Ha det dejligt, til vi "ses" igen.
Kh. Mette


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. SÅ kører det, Mette.
  Det varmer helt ind i mit inderste, at du sådan "tager arven op" og at det lykkes for dig. Det gælder både symaskinen, hæklenålen og de små planter.
  Det ser fedt ud med dåserne og jeg skal fortsætte med at samle.
  Hvad med små glas ?? Det kunne da også se fint ud og dem har jeg riiiiigtig mange af - altså bare, hvis du løber tør... ;O)
  Stor krammer Famse.

  SvarSlet
 2. Hej Mette

  Jeg trillede ellers forbi i dag med barnevognen, fordi jeg ville købe nogle lavendler på dåse, men jeg havde ikke mønter. Jeg havde eller hævet penge til det, men glemte at sige, at det skulle være mønter. Håbede på der var byttepenge :D Men jeg må lige trille forbi en anden dag :D

  SvarSlet
 3. Hej Svigermor. Det er jo den dejligste fornemmelse man får i kroppen, når man laver det som man godt kan lide - og så er det jo luksus, at have en svigermor med samme interesse ;0) Glas, dåser mm - tager jeg med glæde i mod:0)
  Kram og tusinde tak for opbakningen:0)

  Hej Mette jeg tror desværre ikke det kan lade sig gøre, at have mønter liggende ude ved stativet - så defor tager jeg dem op, når der har været kunder forbi!:) Måske vi ses måske næste gang i kommer forbi?

  Knus til jer begge to
  Fra Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette