fredag den 24. juni 2011

Tak fordi i er derude..:)

Det er jo helt vildt, så meget det at blogge er blevet en del af min hverdag. Jeg elsker det -og det giver mig rigtig mange positive indput i en travl hverdag. På en måde er det at blogge mit frirum, hvor jeg skriver om de ting som jeg vil dele med jer som læser med, og så er det også med til at sætte fut i kreativiteten - det er sguda super skønt!:)  

Jeg vil gerne takke alle jer som læser med - det er virkelig hyggeligt at i kigger forbi!:) Også et stort tak til jer som lægger en kommentar, det  luner hver gang jeg ser at der er nye beskeder i indbakken:) 

Tak fordi i er der ude!...<3

Fredags kram fra Mette

Ps. tehætten på billedet, kan bestilles i Fru Hygges Butik

5 kommentarer:

 1. Søde, søde Mette
  Selvfølgelig er vi her, kan slet ikke lade være med at følge med i din kreative og MEGET hyggelige hverdag... dine altid gode ideer er bare en ekstra god pondus, som vi gerne tager med :o)

  Ha' en rigtig dejlig weekend.
  Krammer fra Jill

  PS: i denne weekend, står den på havearbejde, jeg har stadig dine frø liggende, de skal sås, men føst skal jeg finde er rigtig godt sted at så dem... glæder mig til at kunne vise dig resultatet :O)

  SvarSlet
 2. det er en fornøjelse at følge med på din blog!! Ja man bliver helt afhængig af blogland!! Det er skønt :D Godt at se og høre, at man kan opretholde kreativiteten, selvom man ikke er på barsel :d

  SvarSlet
 3. Jeg følger også gerne dine indlæg ;0)
  Du laver så mange fine ting.
  Tehætten er blevet super flot, så lige du havde lavet indlæg med den igår, men da var jeg ikke så meget i blogland.
  Vi holder altid sankt hans herhjemme med min svigerfamilie, så der skulle laves en del mad ;0)
  Og så kommer vi af med alt grenaffald;0))

  SvarSlet
 4. Hej Mette. Synes det er skønt at kunne følge dig her på bloggen, med alle de nydelige ting du får lavet!

  Kram Heidi

  SvarSlet
 5. Jill, hvordan er det gået med havearbejdet i weekenden? - har i nået det som i havde i tankerne?:) Jeg har været til polterabend i København, så det er ikke så meget jeg har fået lavet herhjemme! Men det gør heller noget, for det har været rigtig hyggeligt, at være ude til lidt pige tam-tam!:)

  Mette kathrine, jeg ville ønske at jeg havde tid til endnu mere krea-hygge -og til bloggen! Håber det kommer, når børnene bliver lidt ældre!:)

  Julie, hvordan gik jeres sankt hans aften? Vi blev hjemme i år. Synes børnene er lidt for små til at komme afsted - især Carl-Emil får ikke en dyt ud af det. Så det blev en helt almindelig aften, hos os:)

  Heidi hvordan går det med mavsen? Er du mon ved at være klar til at gå på ferie/barsel?

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette