onsdag den 27. januar 2010

Velkommen lillebror!.. og tak fordi der stadig er tid til storesøster:0)

Lidt før forventet, kom vores søn til verden. Han skulle tages ved kejsersnit mandag d. 18 januar, men den lille "bandit" ville heller ud til os lørdagd.16 januar. Alt er heldigvis gået rigtig godt. Vores lillebror er en super nem dreng, som lige for tiden, sover, spiser, sover og spiser.  Han napper nemt en lur på 3-4 timer, og det må vi sige er til fordel for storesøster Astrid.                                                                                                           I går have Astrid og jeg en rigtig tøse-hygge-dag. Vi fandt malergrejet frem, og inden længe var Astrid travlt optaget af at male, og tegne. Det er så skønt, at hun er ved at nå den alder, hvor der er mulighed, for at hun kan være med, til lidt af de ting som for mig er super hyggelige! Der blev også tid til at læse i en af hendes prinsessebøger, en bog som hun er blevet rigtig glad for her på det sidste. PÅ den sidste side i bogen er et billede af Astrid, da hun var ganske lille, et billede som kommer frem på alle siderne i bogen, når man læser den for hende - Så det er en ægte, Prinsesse Astrid bog!                                                                                                                          Efter mange timers tøsehygge, blev der også tid til at give lillebror den første tur i barnevognen!... jeg må nok sige, at vejret var så flot i går, og lige til at nyde, selvom det var koldt! På turen viste Astrid  en af hendes mange gode sider - hun vil nemlig skubbe lillebror! Jeg blev helt blød om hjertet, da jeg så, hvor stor og hjælpsom en pige vi har os! Hun er rigtig glad for lillebror, og vil gerne kysse og kramme ham flere gange om dagen - det er nok mere, min mand og jeg, som der har balladen med hende. Den lille "dame" bliver hurtigt sur på os, og der skal ikke meget til, før hendes verden falder sammen! Det er helt vildt hårdt at se Astrid på den måde,og jeg bliver helt ked af det, når jeg tænker på, hvordan hun har det!... Men sundhedsplejersken siger at det er helt normalt, og at Astrid inden længe bliver god igen!... Det glæder jeg mig til. <3

7 kommentarer:

 1. Stort tillykke med ham, han ser godt nok fin ud. Og hvor dejligt at han er så nem, håber virkelig også min dreng bliver sådan ;)

  SvarSlet
 2. Hej Mette...
  Et kæmpe stort tillykke med den lille fyr... Hvor er det fantastisk.. Sidder selv i en halv krise ved tanken om det snart er min tur.. Føler mig ikke helt klar, tænker om det går godt, har jeg kræfter til at føde osv... Men hvor er det fantastisk når det ender sådan med sådan en fin lille lillebror.. Og godt at høre der stadig er tid til den store.. :)
  Har han mon fået et navn?
  mange kh herfra..

  SvarSlet
 3. Tillykke :) Hold K... hvor ser han bare dejlig ud... Jøses man blir skrug af alle de dejlige børn i blogland :)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med den nye lillebror.. hvor er han fin og dejligt han er nem så tiden er der til storesøs.. Min lille feberroulade blev 7 mdr igår..

  Kh Maria

  SvarSlet
 5. Hold op hvor er han fin, kære Mette... Kæmpe og hjertelig tillykke med lillebror ;-)

  Knus fra Nadja

  SvarSlet
 6. Hej Julia,
  Ja det er godt nok rart, at vores lille søn, er en nem lille en - det giver et overskud til storesøster, til manden og selvfølgelig også til mig selv:0) Hvornår har du termin?..

  Hej Rakel.
  Så er det snart din tur til at kysse på et lille drenge barn!:0).... Hvordan har du det, og er du blevet klar til at byde jeres søn velkommen til verden?
  Hvad siger Frederikke til at hun snart skal være storesøster?
  Vi er ikke helt på plads med navnet endnu, men måske han kunne være en Carl- Emil??...
  Er i helt på plads med navnet til lillebroren?

  Frk Høiriis.
  Ja der er en del piger herinde, som lige har født, eller som har termin inden længe - smitter det af på dig???;0) tak for din hilsen!

  Frk. Evigglad.
  Tillykke med de 7 måneder d.26 januar...
  Det er virkelig rart at der stadig er tid til storesøster, det har hun nemlig rigtig meget brug for, efter vi er kommet hjem fra sygehuset.

  Nadja.
  Tak for din hilsen.:0)
  Hvordan går det inde hos jer?... Kan i komme rundt i københavns gader, på grund af sneen?

  Knus og god dag til jer alle,
  fra Mette

  SvarSlet
 7. Hej Mette...
  Havde ikke set du havde skrevet tilbage.. Håber alt går godt og I nyder tiden med den nye lillebror? Lige nu er jeg lige inde i en periode, hvor jeg er rigtigt nervøs for at føde, og jeg egentligt også er rigtigt nervøs og spændt på når han kommer.. Er lidt snottet og frygteligt træt, og det bevirker nok også at man ikke lige sådan kan overskue tingene.. Har egentligt lyst til at give mig til at hyle indimellem, hvis det giver mening..! Jeg synes det er en mærkelig tanke at skulle sættes igang, den har jeg ikke helt forliget mig med, og samtidigt har jeg så svært ved at forstå at jeg skal være mor igen.. Og det er nok sidste gang, og så skal man jo huske at nyde det, og nyder man det nu nok osv osv... Det er svært..!

  Godt valg mht navn.. Herhjemme vakler vi mellem Carl Emil og Sigurd.. Ved ikke hvad det bliver før han er her tror jeg. Den ene dag det ene, den anden det andet..
  Vi var til scanning på sygehuset pga min sukkersyge i sidste uge, og der fik vi det fineste fine 3d billede af et lille baby ansigt der lå og puttede sig.. Tror måske han ligner sin storesøster men lad os nu se.. :)

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette