lørdag den 2. januar 2010

Rollinger og Roulader - kender du den bog?


I julegave fik jeg bogen Rollinger og Roulader af min søde svigerinde, og jeg har allerede i dag, haft glæden af den!..
Bogen indholder alt fra kreative aktiviteter, mad, traditioner, fester, lege og meget mere!... Altså en bog som er med opskrifter, tips, og ideer til familier med børn!
På side 227 finder du en æblekage, som i bogen hedder Prinsessens æblebehag - den smager VIRKELIG GODT!
 Det er ikke sidste gang jeg bager denne fantastiske kage, og med hjælp fra min mor og hendes mand, som kom en smut forbi til en kop te hertil eftermiddag, ja så er der næsten ikke mere tilbage af kagen :0)... Det skal lige siges at opskriften er til 6- 8 personer, den severes lun, med vaniljeis, flødeskum eller cremefraiche til.
Til jer der har bogen, kan jeg kun sige PRØV DEN!

6 kommentarer:

 1. Hejsa... har også været så heldig at få denne skønne bog i julegave.Så iaften står den æblekage fra s.227. Glæder mig hilsen Julie

  SvarSlet
 2. Hej Julie,

  Jeg Håber kagen smager dig?

  Venlig hillsen Mette

  SvarSlet
 3. Hej Mette

  Sif Orellanas første bog hedder "Krudtugler og kanelsnegle". Hvis du kan lide "Rollinger og roulader", så er jeg sikker på, at den også vil være et hit. Jeg har brugt den første bog rigtig meget og fik 2'eren i fødselsdagsgave i november. Er dog ikke kommet i gang med at bruge den endnu, men den æblekage lyder som noget der skal prøves ;o) Kh. Lone

  SvarSlet
 4. Hej Lone.

  Bogen "krudtuger og kanelsnegle" så jeg omkring juletid i Netto til 99 kr, men på det tidspunkt synes jer der var lidt mange julegaver som skulle købes, så jeg gik pænt forbi reolen med bøger på. MEN MEN MEN... i går var jeg så igen i Netto, og der kunne jeg simpelthen ikke gå forbi reolen med bogen på!...OG... Vupti så lå bogen i min kurv:0)
  Jeg glæder mig rigtig meget til at finde en masse god inspiration i den, og sig endelig sige til, hvis du kan fremhæve et par opskrifter eller fele, som jeg BARE må prøve!
  God dag til dig Lone.
  Kh. Mette
  Har du fået bagt æblekagen?

  SvarSlet
 5. Jeg er også ejer af begge bøger. Den ene fik jeg tilsendt af Sif Orellana, da jeg har bidraget med et lille indlæg i hendes bøg. Jeg var ikke til at skyde igennem.
  Jeg har prøvet opskriften, lady og vagabondens hofret fra samme bog. Den er et hit her hjemme, også for vores børn.
  Kh Birthe

  SvarSlet
 6. Hej Birthe,

  Ej hvor spændende at du har fået et indlæg med i bogen - må jeg spørger,hvilket et det er?
  Jeg har godt set opskriften Lady og vagabondens hofret - men har endnu ikke fået smagt den!... kan forstår, at vi har noget at glæde os til:0)
  Kh Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette