torsdag den 17. december 2009

Hvor er det bare pudsigt

Mon der er en mening med tingene? Sidder ved symaskinen, og laver det sidste på en taske, som vores venners kommende barn skal have i barselgave, og da jeg tænker nu er den som den skal være, så kommer der en sms fra min veninde hvor der står : Så tror jeg sgu det er Nu:0) Jeg har haft veer siden i formiddags, men de er stadig til at holde ud. Kryds lige fingre for at de fortsætter ikk?:0)
Jeg får straks gåsehud på hele kroppen, og ringer fluks for at høre, om de har pasningsmulighed til deres store pige Carla. Men Carlas mormor er allerede på vej, så det er der styr¨på!
 Guuud hvor er det altså bare vildt at tænke på, at inden længe sidder de med Violapigen i deres arme.På billedet kan du se gaven til Viola (taske, og sengetøj)

5 kommentarer:

 1. Sikke en skøn barselgave..den bliver de helt sikkert glade for :)

  SvarSlet
 2. Hej Mette. Det er første gang jeg ser din blog, men hvor er det nogen skønne ting du laver og dejlige billeder hjemme fra jer. En hilsen til en Mette fra en anden Mette :-)

  SvarSlet
 3. Hej Frk.Evigglad

  Jeg håber lille Viola kan bruge tasken og sengetøjet? Det bedste ved at give hende gaven, er at hendes mor selv kan finde på at lave noget hjemmelavet som gave!

  Hej Mette

  Velkommen til min blog, og tak fordi du havde tid og lyst til at sende en hilsen til mig:0)... jeg bliver simpelthen såååå glad, når der har været "gæster" inde på siden! Mette jeg Glæder mig til at lære dig at kende!

  God jul til jer begge to,
  fra Mette

  SvarSlet
 4. Jeg synes faktisk tit det er sjovest at give hjemmelavede gaver til folk, der også selv laver sådan noget. De er ofte mere glade for tingene, fordi de forstår detaljerne i dem på en anden måde. Takes one to know one, tror jeg;)

  Rigtig godt nytår til dig, Mette, og tak for en hyggelig blog:)

  Kh, Lis

  SvarSlet
 5. SUPER lækkert sengetøj og taske. Dejlige farver...

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette