mandag den 2. november 2009

frosten står for døren!

Men hvem siger, at vi får noget sne i år?.. Jeg har fået lavet 3 hold snemænd-og damer, som kan stå i vinduet, hvis ikke vi får nok sne ude i haven, til at lave en ægte snemand.
Jeg overvejer om der skal sættes knapper på maverne, men lige nu vil jeg nyde synet af, at de står i samlet flok, som en familie for det meste gør, når julen står for døren!

6 kommentarer:

 1. Hej Mette..
  Hvor er de da vildt søde.. Hvad har du lavet dem af? De er virkeligt fine.. Jeg går ligesom dig også hjemme nu og venter, og tiden kan godt blive lang, så det rart med lidt projekter man kan lave.. :)

  SvarSlet
 2. Hej Rakel..

  ja det er godt nok skønt, at have tid til at lave lidt forskellige ting, inden den lille kommer. Har du fået lavet børneværelse til Frederikkes lillebror?:0)

  Jeg har "forelsket" mig i de skønne ting,som er til at finde i bøgerne, Tildas Juleideer, og Tildas julehus (ved ikke om du kender dem?).. bøgerne har jeg købt i panduro Hobby!

  En snemand består af: stof og fyld evt. vat fra en pude, eller hvad du nu har, som kan give fylde!
  Næsen er lavet af en blomsterpind, som har været igennem en blyantspidser!... resten er op til ens fantasi!
  Jeg kan ikke glemme dine fine svampe, og tror at det må blive et af de kommende projekter herhjemme hos mig! Hvad får du tiden til at gå med?...

  SvarSlet
 3. Hvor er de søde... Jeg har også anskaffet mig bogen, der er godt nok mange søde ting i, tror mit næste juleprojekt skal være kagemændene :)

  SvarSlet
 4. HejJulie,

  Først vil jeg byde dig velkommen til blogverden - det er et skønt sted, at være, og der er mange piger herinde, som laver de fineste ting! Jeg er selv ny på bloggen, og glæder mig til at lære en masse at kende, plus at finde inspiration til flere timer ved symaskinen mm. :0)
  Tildas ting er bare SÅ flotte, at jeg får lyst til at lave en af hver! God weekend til dig! kh. Mette

  SvarSlet
 5. hvor er de godt lavet og utroelig søde :-)

  SvarSlet
 6. Mange tak Rikke!
  God weekend til dig,
  Fra Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette