tirsdag den 10. november 2009

julehjerterSå er det første julepynt hængt op hjemme hos os, og det er ikke fordi, at ALT det som gemmer sig i kasserne oppe på loftet også bliver hængt op i dag - næ nej, det må lige vente et par uger endnu!:0).... men de to hjerter her, fik hurtigt deres pladser her i vinduet!

Jeg glæder mig rigtig meget til at finde de forskellige julekasser frem, som hver år får en masse gode minder frem i mig!

Vi har julepynt, som har minder fra den første jul jeg holdte sammen med min dejlige mand, en kalendernisse som jeg købte til Astrid sidste år, og en julemus som en af mine kollegaer har lavet - ja selv min mands kravlenisse, som han har fået af sin oldemor, giver det mig et eller andet at hænge op!.... og jeg kunne nævne MANGE flere ting, men det kan være, at i høre lidt mere til dem i løbet af december måned:0
5 kommentarer:

 1. Det er da også bare SÅ hyggeligt.. Hænger også ligeså stille forskellige ting op her og der.. :) Vi kan se sådan på det at i år har vi tiden til at julehygge når vi sådan går hjemme.. Det er da trods alt et plus... :)

  SvarSlet
 2. Ja det er super skønt, at have tiden til at julehygge, og det er nok bare med at nyde tiden ved symaskinen inden de små kommer til verden!
  Ha en god dag Rakel.

  SvarSlet
 3. Ja det er det temmeligt sikekrt.. Det er ikke nemt at nå det hele altid.. har også et par drenge projekter jeg skal have prøvet kræfter med. Lidt underligt at skulle forberede sig til en dreng.. :)
  Må jeg spørge dig hvad du har valgt mht vaccination mod influenza nu du også er gravid?? :)

  SvarSlet
 4. Ja, selvfølgelig må du spørge - jeg er rigtig meget i tvivl, men tror at jeg vælger den fra. Plejer ikke at blive ramt af influenza, og håber at jeg heller ikke bliver det denne gang.... fortryder helt sikker, hvis jeg er uheldig at få det denne gang ???...Hvad gør du?

  SvarSlet
 5. Jamen jeg er lidt i syv sind. Synes det er at skulle vælge mellem pest og kolera, men må også indrømme at det kommer lidt tæt på nu.. Valgte igår at sige nej tak til vaccinen.. Min egen læge er ikke bekymret og hvis hun selv var gravid og skulle vælge ville hun ikke have den. Samtidigt har jeg snakket med sundhedsstyrelsen, som tilbyder den hvis den enkelte ønsker det, men de anbefaler den ikke, og der er en stor forskel for mig.. Havde de nu anbefalet tror jeg jeg havde taget den.. Men syns godt nok det er svært.. Det er sådan lidt livets lod, man må vente og se hvad der sker og håbe på det bedste...

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette