torsdag den 29. oktober 2009

Hvad skal mine To rensdyr hedde?Jubiii..."I dag fik vi "besøg" af to rensdyr, og de har begge to givet udtryk for, at de bliver her julen over";0)
ja, Jeg må godt nok indrømme, at jeg er blevet lidt knyttet til de to små rensdyr, som jeg har fået lavet færdig i dag - og synes det er så fantastisk, hvad man kan lave ud af stof mm.

Mine rensdyr skal selvfølgelig have et navn, og du må meget gerne komme med forslag, hvis der er et navn som du synes passer godt til dem!.. Yrsa og Ella... eller ???... .

Min mening med rensdyrene, er at de skal sættes ind i en krans, som kan hænge på væggen hele december måned - så kan de sidde der og følge med i alle de skønne ting som kommer til at ske i julemåneden.
Et af mine næste juleprojekter er at lave 3 snemandspar.
Jeg går pt. og venter på lækre "sager" fra Pandurohobby, for at ku lave dem færdige, men mon ikke det kommer med posten en af dagene:0)... jeg glæder mig helt vildt til at kunne komme videre med de små snemænd, men kan da allerede se et plads problem, hvis alle tre par, gør samme indtryk på mig, som mine to rensdyr! Iiiiii... det er dejligt at det snart er december måned:0)

3 kommentarer:

 1. Hvor er de søde - næsten sådan helt jagtopsats-agtigt. Syntes de skal hedde Ejnar og Theodor. :0)

  SvarSlet
 2. Hej Louise.

  Tak for din tilbagemelding, og tak for dine bud på navne til mine to venner...Jeg har endnu ikke besluttet mig for, hvad de skal heddde, men skriver det, så snart jeg har fundet frem til det!
  God dag til dig.

  SvarSlet
 3. Så er mine to rensdyr blevet navngivet - de har fået navnene Yrsa og Ella. Jeg synes det passer godt til et par frække rensdyrpiger, som snart skal på jagt efter rudolf med den røde tud!
  Ha en rigtig God dag.
  Kh. Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette