lørdag den 14. november 2009

Jeg savner mine stuer!

Gud, hvor er det begyndt at være træls, at have "stue" og arbejdsværelse i soveværelset, og køkken i kælderen. Det første stykke tid af ombygningen, er det faktisk gået rigtig godt, men nu hvor jeg er 29 uger henne i graviditeten, fylder godt, og skal på toilettet flere gange end normalt,(Det skal lige siges, at vi opholder os meget i kælderen, og toilettet er oppe på første salen) ja så må jeg indrømme, at jeg savner mine stuer, mit køkken og toilettet på stueetagen.


Jeg savner vores brændeovn, og den hygge som spræder sig i huset, når der er tændt op i den, jeg savner vores ovn i køkkenet, som jeg heller ikke har kunne bruge de sidste par måneder - på en måde, har det helt sikkert været meget sundt for mig og vores kommende baby, at vi ikke har haft mulighed for at bage alle mulige lækre kager;0)... Døjer med en sød tand for tiden.

Mine drømme for tiden, går på at få stuerne færdige inden jul, men min dejlige mand, kan desværre ikke love det. Så vores mål, er at få sofaen og resten af vores ting på plads inden Lillebror melder sin ankomst sidst i januar... jeg skal vist ikke klage..... men kan jo trøste mig med en købe-kage:0)

6 kommentarer:

 1. Sikke da en super positiv og glad blog du har.
  Jeg blev i helt godt humør og begyndte at læse....
  Tak for hilsen på min blog, som lige gjorde at jeg nu kender din.

  Karen

  SvarSlet
 2. Mange tak for din tilbagemelding Karen - det er SÅ skønt at få besøg på bloggen:0)
  Jeg kan se, at din blog er vel besøgt, og at du er god til at få skrevet om det som sker omkring dig.
  God søndag aften til dig og din familie.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Pyh ja det må være hårdt sådan at skulle bygge om imens.. Vi skal også til at have lavet om herhjemme.. Dog er det "kun" at få skiftet alle vinduer og døre og få lavet et ekstra week ovenpå, men alligevel.. Er lidt spændt på at skulle gå hjemme med en håndfuld håndværkere.. :) Det går vel godt med din mave? Her går det fint.. Nyder egentligt min tid.. Det er en livlig lillebror jeg har i maven.. Var det en pige i skulle have? Det svære er at finde drengenavne... :)

  SvarSlet
 4. Pyhh sikke en omgang! Vi fik totalt-istandsat vores stue sidste år, og det var nok til mig...

  SvarSlet
 5. hej Rakel.
  Vi venter også en lillebror, og ja, det med drengenavne er heller ikke vores stærke side... men de to navne vi har oppe at vende for tiden er, Julius og Emil...Har i et par navne på listen, eller hvad med Frederikke, har hun ikke et navn,til lillebror?
  Det går rigtig godt med maven, og jeg glæder mig helt vildt til at se ham, men det er på den anden side meget svært at forstå, at der kun er 10 -11 uger til han kommer ud til os... Hvordan skal vi få tid til begge børn, hinanden og ikke mindst en selv - det går mine tanker rigtig meget på for tiden. Men jeg ved også, at alle andre har klaret opgaven med to børn i huset, så mon ikke, det også kan lade sig gøre her;0)
  Det bliver spændende med jeres hus projekt!:0)

  Julie, du skal nyde at ku side i din stue, og jeg kan godt forstå, hvis du ikke har mod på at springe ud i et husprojekt lige med det samme!
  God dag til jer begge to.
  venlig Hilsen Mette

  SvarSlet
 6. Hvad er det så liiige jeg har skrevet ovenfor.. Vi skal lave et extra week??? Har jeg mon tænkt på weekend el? Jeg mente altså værelse.. ;)
  Synes vi har været vidt omkring hvad drengenavne angår. Jeg har arbejdet med børn og unge siden jeg var 18, så jeg kender altid en el anden med det og det navn, og det gør det svært. Samtidigt vil vi gerne have noget som ikke er for specielt, men som alle alligevel ikke hedder.. Kan godt li både Julius og Emil.. Vi havde Carl-Emil oppe og vende herhjemme en overgang. Lige nu er det Carl-Kristian, Elias el August... Men det er absolut ikke nemt.. Carl-Kristian var det navn jeg ville have valgt i sin tid, hvis Frederikke var blevet en dreng.. Synes også at det er fint hvis navnene passer lidt sammen.. :)

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette