tirsdag den 19. juli 2011

www.livsstilsboheme.dk
Jeg har været forbi denne lækre butik- og sikke en oplevelse! Jeg har taget en masse billeder af de ting som man kan købe i butikken, og af de skønne omgivelser som Lene og hendes mand har skabt! Men da mit netværk pt. et rigtig dårligt, så lægger jeg billederne på bloggen så snart det igen er oppe at kører!
Hvis du ikke kan vente, så kig forbi hjemmesiden her...

www.livsstilsboheme.dk

Jeg skal helt sikkert besøg Lenes butik igen, måske du vil med?:0)

Lav dig en dejlig dag.
Kram fra Mette- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. iiih Mette, jeg har tænkt på at køre forbi den, men har ikke nået det. Så sig til, så tager jeg gerne med :D Har du forresten set min FB besked om blogtræf?

  SvarSlet
 2. mmm det tegner da rigtig godt efter det første billede at bedømme ;0) Glæder mig til at se flere..
  KH.

  SvarSlet
 3. Mette: Det finder vi bare ud af, måske Fru Mammen også vil med? Jeg har godt set din besked ang.13 aug. Jeg ville rigtig gerne med, men vi har en anden aftale den dag! Håber der snart kommer noget igen?

  Gårdejerinden: Jeg var solgt, da jeg kom ud af butikken. Har tænkt så mange tanker siden mit besøg- og går nu og drømmer om en lille butik selv. Lene som har butikken, lever virkelig mine drømme ud i livet:) Hun er en heldig kvinde:) Vi er på campingferie,og det bliver først når vi kommer hjem, at der kommer flere billeder på bloggen. Men du kan godt glæde dig:0)

  SvarSlet
 4. Hej! En rigtig hyggelig side at falde ind på! Vi ses igen😊!
  Sus Lerborg

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette