fredag den 22. juli 2011

Send en hilsen til en du holder af.


Send Fru snegl afsted, med en hilsen til én du holder af 


Jeg har i sommerferien fået lavet kort, som kan bruges til at sende en hilsen til en man holder af.
Kortet er lavet som en snegl, og jeg tænker at man på manillamærket kan skrive en lille hilsen/digt til personen som modtager sneglekortet. Der er også plads på bagsiden af sneglens hus til at skrive noget mere til modtageren.
Sneglekortet kan købes i butikken HER 
Hvad vil du sige til, hvis du modtog et sneglekort med en hilsen fra en god ven?... og er du god til at sende en hilsen til dem du holder af?

Ha en god regnvejrsdag
Sommerkram fra Mette

6 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin Mette! Ville elske at modtage sådan en sneglehilsen :o) Er bestemt ikke selv god til at sende uopfordret hilsner til dem jeg holder af. Måske er det et spark i r**** fra din side af !? *smiler*

  SvarSlet
 2. Camillaeli:
  Mange tak:0)

  Heidi:
  Ja, Et lille spark i R**** til mig selv i hvertfald:0)
  Ved at Mette Kathrine har spurgt om du vil med til julemarkede i Roskilde?... Har du fundet frem til, hvad du gør?..jeg tænker stadig!/0)

  SvarSlet
 3. Hvor er den genial ;0) jeg ville elske at finde sådan et kort i postkassen.
  Jeg er ikke særlig god til at få sendt hilsner, det burde man gøre det er så hyggeligt og så er dr en som har tænkt på en ;0)

  SvarSlet
 4. Julie:

  Det er altid dejligt, når man får et brev med posten - og især når det er fra en man holder af:0)

  SvarSlet
 5. Uhh Mette, jeg vil bare rigtig RIGTIG gerne med til det marked. Men jeg er også i tænkebox pt. Mest pga. at jeg til den tid vil have en lille bebs på 3 mdr. + - ... Og det er måske ikke den bedste situation for både mor og baby med et julemarked over en hel weekend. Ja, jeg er meget i tvivl om hvorvidt det ville kunne fungere med en baby på armen til et marked.. Hehe.

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette