lørdag den 9. juli 2011

Baby på vej...

Et lille nyt liv kommer til verden. Det i sig selv, er en helt fantastisk tanke. Men endnu mere fantastisk er det, at jeg skal være en af de første til at holde det lille unikke barn!


Min barndomsveninde bliver på mandag mor til en lille pige, som skal tages ved kejsersnit, ude på Hvidovre Hospital. Jeg er virkelig beæret over, at få lov til at dele denne ubeskrivelige oplevelse sammen med hende.

De sidste par dage har vi snakket rigtig meget om de ting som skal ske, og om hvordan min veninde forventer at reagerer, på det med den stooore sprøjte som bruges ved bedøvelsen? Det fylder en del hos hende, og det kan jeg godt forstå.

Der ligger forståelig nok en angst bag det kommende kejsersnit. Også tanken om, hvordan fremtiden kommer til at se ud med det lille barn, spiller hende et pus?... Jeg husker selv, hvordan jeg havde det dagene op til Carl-Emil skulle komme til verden, tror jeg havde jeg det lidt på samme måde som min veninde, så måske det er en del af fasen op til en fødsel?

Jeg håber at kunne leve op til min venindes forventninger - og at jeg kan støtte hende, hvis/når hun får brug for mig?

I morgen pakker jeg en taske, og tager ind og overnatter hos min veninde. Vi skal snakke, slappe af, og måske skal der også forberedes lidt tøse-ting til lillepigen.:)

Det bliver en unik oplevelse.

11 kommentarer:

 1. Hvor er du heldig at få lov at ta del i en så stor oplevelse.
  Held og lykke med det !!
  Kh hanne

  SvarSlet
 2. Ihh Mette. det bliver altså en stor og uforglemmelig oplevelse er jeg sikker på! Held og lykke på mandag :)

  SvarSlet
 3. Sikke en oplevelse du får lov til at være en del af !! Pøj pøj med det hele.. Et nyt liv er det mest FANTASTISKE :o) !!
  Knus Frk. Lehmann

  SvarSlet
 4. Wauw hvor er det stort, at du skal være en del af sådan en oplevelse. Jeg har selv fået to kejsersnit, og ville sådan ønske, at jeg en dag også kunne komme til at opleve det på sidelinjen.
  Held og lykke :o)
  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Held og lykke til din veninde.
  Det er godt nok stort at få lov til at være med, det håber jeg også en dag at komme til at opleve!!!

  SvarSlet
 6. det er bare så vildt, du er rigtig heldig at du får lov at opleve det. Tænk at være med til en fødsel, uden at man selv ligger på briksen :D Held og lykke til jer begge :D

  SvarSlet
 7. Sikke en ære, du har fået tildelt. Det er jo kæmpe stort at få lov til at dele med en veninde. Jeg fik selv kejsersnit, og det vigtigste at huske er virkelig bare at tag det roligt. Det væreste man kan gøre, som gravid eller støtte, er at være urolig, for det skaber panik. Og så er det altså fuldbedøvelse og så går der meget længere tid før man kan se den lille (når man skal på opvågning) Det må være dejligt for hende at vide, at du er der for hende!

  Held og lykke med det hele! :)

  SvarSlet
 8. Det er så stort. Held og lykke og tillykke til jer for et særligt venskab.

  SvarSlet
 9. Fantastisk oplevelse du har foran dig...jeg bliver helt rørt af, at tænke på hvor STOR og unik en følelsesmæssig oplevelse, det må være, at kunne støtte sin veninde gennem en fødsel og tage i mod en sprit ny lille bite baby. Jeg ønsker jer alle en fantastisk mandag ♥

  SvarSlet
 10. Åh Mette sikke en fantastisk oplevelse og gave du får :0)( eller har fået for idag er det tirsdag og det hele er forhåbentlig vel overstået..)
  I må have et helt særligt venskab du og din veninde..
  Forhåbentlig får vi lov til at høre lidt om hvordan det er gået..
  Rigtig god dag

  SvarSlet
 11. Tusinde tak for alle jeres hilsner.
  I mandags fik jeg som skrevet i indlægget, lov til at stå ved min venindes side, under hendes kejsersnit. Det var en ubeskrivelig oplevelse, som jeg aldrig vil glemme. Alt gik fra start til slut, lige efter planen - og ud kom den smukkeste lille krøltop. Hun har så langt hår, at der allerede er plads til en lille fin elastik:0)
  Hvis du vil se billeder af Babyen, så læs med på bloggen i dag:0)
  Ha en dejlig dag.
  Kram fra Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette