onsdag den 6. juli 2011

Stadig syg:0( - og en snegl er flyttet ind

Hvorfor kan jeg mon ikke Komme af med forkølelsen, som startede i fredags. Jeg har godt nok været på arbejde mandag og tirsdag, men hertil morgen ringede jeg og meldte mig syg. Jeg snotter, har ondt i halsen, hoster- og jeg er træt! Øv hvor er det altså surt!

Selv om det hele virker en smule uoverskueligt for mig, fik jeg syet lidt i går- du skal lige hilse på vores snegl, som er flyttet ind i vores " have hus":) Måske du har et forslag til et navn, vi kan give den?
God dag til dig, og tak fordi du læste med:)
Knus fra Mette

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Hvad med Rune -a k a The snailman... ;o)

  SvarSlet
 2. den er fin :D Og hjerterne også. Det klæder have huset :D Jamen en snegl må da hedde Søren!!! Men synes også at Pi Andreas bud er godt hi hi hi...

  God bedring !!

  SvarSlet
 3. Åhhh sødeste Mette hvor er det træls for dig. Her render vi rundt i shortser og t-shirt og slapper så meget af at cvi er lige ved at vælte ;o)
  Håber du snart kommer oven på så du kan være med til at nyde det forholdsvise gode sommervejr :o)

  Rigtig god bedring til dig du kære - vi sender en masse helbredende tanker.
  Hvor er hun lækker din lille fru snegl :o) Du er simpelthen skrap til det der.

  Kram, kram og flere kram til dig.

  SvarSlet
 4. Pi Andrea...

  Tak for dit bud, på navnet til min snegl:0)

  Mette K.

  Sneglen og hjerterne passer rigtig fint ind, nede i havehuset! Tror at jeg skal have syet lidt flere snegle, måske jeg skulle lave en til Anna også?

  Demselv.

  Søde Jill - jeg har skrevet en hilsen på din blog!:0) Det er lidt træls med mig - men håber det snart vender, for sommerferien starter på fredag... og det ville da være surt at ligge syg i sommerferien.
  Mange kram retur til dig også:0)

  SvarSlet
 5. Hej Mette
  Ej hvor er det bare surt! Håber du snart kommer på højkant igen ;0)
  Sneglen er bare så fin - passer fint der på hylden i jeres havehus :0) Synes din lille opstilling er så fin - du har bare sans for detaljer..
  God aften
  KH.

  SvarSlet
 6. Godaften

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem... Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god aften...

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette