tirsdag den 6. oktober 2009

Og Vupti, en seng mere i soveværelset.

Astrid har fra hun var 7 måneder gammel, sovet inde på hendes værelse, og det har altid været nemt at putte hende, og få hende til at sove igen, hvis hun vågnede i løbet af natten.... MEN så kom sommerferien - og hun skulle sove i sin weekendseng, da vi havde fornøjelsen af en uge i et lille lækkert sommerhus.
EN nat, og kun EN nat, fik hun lov til at komme ind i vores seng, da hun i løbet af natten, havde svært ved at finde ro - Den nat, har hun vist aldrig helt glemt - for NU vil hun KUN sove inde hos os!!!... Jeg ved godt, at vi burde tage kampen med hende, og i en fart få hende tilbage på hendes lille fine værelse, MEN kender i det med at tage kampen - når ens hormoner spiller en et pus, (på grund af graviditeten) og det også er meget hyggeligt, at hun putter sammen med mor og far hele natten.
Om ca. 4 måneder kommer vores lille søn til verden, og hvis han også vil have en plads i sengen, så er det jo lige før, vores ellers store seng, får svært ved at rumme hele familien. Nu har vi taget Astrids seng ind ved siden af vores, men den lille prinsesse, har stadig ikke nok i at sove i samme rum som os, næ nej, hun vil ligge i smørhullet, ja hun vil så:0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette