fredag den 25. januar 2013

Ny header + dumme smerter:(


Der er vist forår inden i mig, eller jeg går i hvert fald og ser frem til det skal komme. Jeg har lyst til at indrette på ny, både herhjemme med også på bloggen.
Det nye her på bloggen er min header – hvad synes i om den?
Lysten til at kigge krogene igennem herhjemme er også stor, men da jeg igennem to måneder har døjet med smerter i min venstre skulder, er jeg ikke gået i gang endnu!... Håber meget snart at jeg kan slippe af med smerterne, de tager meget af min energi og bremser mig i en masse kreative ting, desværre!
Min tålmodighed er ved at være brugt op - og jeg har virkelig brug for snart at mærke et par dage, hvor jeg ikke har smerter!... GÅ NU VÆK – og kom ikke igen!!!!

 Kender i til det med at have smerter 24 timer i døgnet?

Mit ”gamle” liv må godt snart komme igen, jeg havde det lige så godt -havde dagligt følelsen af lykke.<3 Jeg håber at foråret bringer mit ”gamle” liv tilbage, og at smerterne glemmer at ”gå” med ind i februar måned....
Kan i alle sammen lave jer en skøn weekend.
Knus fra Mette

11 kommentarer:

 1. Jeg syntes den er ret proffesionel flot.

  Vil ønske dig god bedring med skulderen

  SvarSlet
 2. Super flot header, hvilken program har du lavet den i?

  Rigtig god bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Helena! - Jeg har brugt Photocape til min header:)
   Kh. Mette

   Slet
 3. Din header ser fin ud med stjerne :-)
  Æv med den skulder - god bedring

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare godt ud med din nye header Mette.

  Er ked af at høre du skal plages at de dumme smerter og ja! Jeg kender desværre godt det med smerter 24-7 det er svært at rumme, håber de forsvinder meget snart, så du kan få lidt energi igen, der er ikke noget værre end de smerter der dræner en for energi :-(

  God bedring søde <3

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susi.
   Jeg håber og tror at smertene forsvinder igen, og bare det at i går var (næsten) smerte fri fik en kæmpe glæde og ernergi frem i mig! Følte jo næsten at min gamle liv var kommet tilbage- SKØNT!!:)
   ER det mest om vinteren du er plaget af dine smerter eller er det hele året?
   Knus og dejlig søndag til dig og dine, fra Mette

   Slet
 5. Hej , ja jeg kender godt det med at have smerter hele døgnet, mit er "bare" migræne og efter som jeg er ved at være i overgangsalderen ( en god alder ellers)kan jeg have migræne 10 - 14 dage i streg. Jeg får piller for det , som tager det værste. Håber for dig at smerterne glemmer at følge med ind febuar......og det er en meget flot header du har fået lavet, jeg vil også gerne have lavet et nyt.....men det må lige vente. Knus Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birthe.
   Hvor er jeg ked af at høre du også lider af smerter, det er jo ikke til at holde ud..Kender ikke til migræne men kan forstille mig, at det er slemt at komme igennem dagene med det!
   Ha en rigtig dejlig søndag!
   Knus Mette

   Slet
 6. Et ældre indlæg godt nok.. men har lige lyst til at skrive.
  Håber selvfølgelig at det er ovre for længst...
  Ja - jeg forstår dig godt... Kroniske smerter er ØV. Jeg kender det og lever med dem.
  Mit bedste råd til dig er... SMIL og VÆR POSITIV. Det kan læres at forsøge at vende ALT til noget godt - og det virker. Ja - jeg har også dårlige dage, men slet ikke så mange som dem der lader sig trække med ned.
  Knus Susan

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette