mandag den 21. januar 2013

Hvad synes i......

Jeg er lidt nysgerrig, kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad i synes om fødselsdagspynten fra Medusa?Hvad synes i om Medusas fødselsdagspynt - i må skrive lige hvad der falder jer ind!:)

PÅ FORHÅND TAK:)

Hvis nogen ønsker at bestille, skal i bare trykke på linket under billederne så kommer i direkte til webbutikken!

12 kommentarer:

 1. Jeg er vild med det, syntes det er så sødt :o)

  SvarSlet
 2. Medusa er slet slet ikk min smag, men meget sødt.

  SvarSlet
 3. det er rigtig fint , sjove og anderledes ting.

  SvarSlet
 4. Dugen (drengeudgaven) er en fast tradition ved fødselsdage her i huset! Kan godt lide at det samtidig er en voksdug, så den tåler gæster (store som små).

  Normalt er jeg mest til klare farver og ikke så meget pastel, men gaverne (de grønne/blå) og dugen er flyttet ind for at blive ;o)

  SvarSlet
 5. Jeg synes, at det er rigtig fint.
  Jeg har godt nok ikke noget af det selv, men har nogle af deres nisser og er retnvilde med dem også :)
  Kh Mette

  SvarSlet
 6. Stagerne er super fine, det er figurerne også men jeg ville ALDRIG stille dem frem på et fødselsdagsbord så længe der er små børn i huset :)

  SvarSlet
 7. Som altid synes jeg de er skønne, men en del af tingene er i min smag for julet, forskellen skal være lidt større, ellers kører jule igennem hele året;O)

  SvarSlet
 8. Jeg er ikke så vild med deres menneske figurer men er til gengæld vild med fødselsdags pakkerne og deres rensdyr til jul, de skal helt sikkert hjem til mig
  Hilsen Ditte

  SvarSlet
 9. Jeg er heller ikke en ubetinget fan af Medusa, men pakkelysestagerne er skønne - ærgerligt børnene ikke er børn længere.

  SvarSlet
 10. Jeg synes Medusa har mange lækre ting. Af føz'dagpynten taler klart lysestagepakkerne højt til mig... De er simpelthen for skønne. :-9

  SvarSlet
 11. Hej Piger.
  Tak for jeres tilbagemeldninger om Medusas fødselsdagsting, er rigtig glad for i ville give jer tid til at skrive jeres mening til mig!:)
  Ha en rigtig dejlig dag.
  Mvh. Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette