mandag den 16. maj 2011

Klip...klip.

 Efter en uge med en skoldkop ramt Carl-Emil, er hverdagen igang igen. Astrid er i børnehave, og hun suger en masse nye ting til sig. For tiden øver hun sig i at klippe... det er lidt svært, men hun sætter sig gerne herhjemme med saks og et gammelt blad... :) 
Nu vil jeg smutte op til min symaskinen. Jeg er igang med at sy en nederdel til mig selv, som jeg håber at blive færdig med i dag:0)... Vi ses senere... Ha det godt så længe!

6 kommentarer:

 1. Hej Mette. Det ser klippeme hyggeligt ud for din skønne datter. Håber du finder fidusen til at få vendt nederdelen rigtigt, er meget spændt på løsningen :o))

  SvarSlet
 2. Smiler... nederdelen er færdig:0)... Men det er ikke mere en ballonnederdel:0/
  Den sidder heldigvis fint, så den skal nok blive brugt når det gode vejr vender tilbage!:0)

  SvarSlet
 3. Ej, har du lavet om på nederdelen, var ellers så spændt på hvordan det skulle udføres, men så længe du er tilfreds med resultatet, er det jo det vigtigste. Du har virkelig fået sat gang i den øverste i dag..Hehe

  SvarSlet
 4. Jamen vi savner jo den lille Stritbasssssss.
  Glæder os til søndag, så bliver hun STOOOOOR, gør hun....
  Knus Famse.

  SvarSlet
 5. Som altid et pragtfuldt billede af din datter.... bare vent til hun finder din lim og tape, så bliver det RIGTIG sjovt ;o)
  Hvor har jeg savnet at være inde forbi din blog, men hjernen har slet ikke været til computer den sidste tid :o( den er heldigvis ved at komme sig igen ;o) Jeg har ikke glemt din smukke award, den står øverst på min liste, men jeg skulle lige rundt og hilse på igen - og så skal min blog opdateres.

  Kæmpe kæmpe krammer fra Jill

  SvarSlet
 6. Famse det bliver en glad Astrid vi får at se på søndag - gaven fra jer, bliver et KÆMPE hit for hende. Det er stadig det eneste ønske hun har!:) Vi glæder os til at dele dagen sammen med jer!!!:)

  Jill... Det er SÅ hyggeligt at du har været forbi her på bloggen!.. Når jeg har skrevet færdigt her, så slår jeg vejen forbi din blog- vil jo gerne følge med i din "verden":) Du må altså ikke stresse over Awarden - det er ikke det, der er meningen med den!:)
  Krammer fra Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette