torsdag den 12. maj 2011

Hvad laver du lige nu?

 Carl-Emil er stadig hjemme på grund af skoldkopperne, og jeg har jo været så heldig at få lov til at holde tre feriedage fra arbejdet, nu hvor lillemanden ikke må komme i vuggestue...
Efter en god lang nat, hvor alle har sovet hele natten uden den mindste afbrydelse er jeg hertil morgen vågnet med en del mere energi, end jeg har haft de sidste par dage - og det er rigtig dejligt!:)
Boller er bagt, vasketøj er hængt ud, Astrid er kørt i børnehave, en hylde er hængt op, mine små "baby blomster" er sat ud - og jeg er klar til at få endnu mere for hånden:)
En god kop kaffe og en lun bolle, er hvad jeg vil nyder lige om lidt:)

Hvad laver du lige nu?

Rigtig god dag til dig.
Kh. Mette

5 kommentarer:

 1. Hej Mette :0) det er da heldigt du kunne få de fridage. Nu er Mikkel 6 år og vi har stadig ikke haft de skoldkopper. Lige nu passer jeg biksen i skærup zoo, de var begge forhindret idag pga begravelse, så kunne jeg jo heldigvis lige hjælpe dem. Vejret kunne dog godt lige have været lidt bedre, men det regner dog ikke endnu. God bedring med de skoldkopper.

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt du får noget for hånden, selvom mindstemanden har skoldkopper, så er det ingen sag at have syge børn ;)
  Jeg selv holder "pause", efter en travl formiddag her i dagplejen, sidder jeg og surfer lidt, samtidig har jeg sat printeren igang, vi holder lidt ferie fra i dag og 5 dage frem, og billetterne der skal få os til Norgesland, skulle lige udskrives.
  Ellers kan jeg høre strikketøjet kalder, så det vil jeg kaste mig over, inden børnene igen vågner.
  Forsat god torsdag

  SvarSlet
 3. åh det er godt at i er ved at være oppe og køre igen. Det ser godt ud med kaffe, boller og hyggedag. Det er også velfortjent når lille Carl Emil har holdt dig oppe om natten.

  SvarSlet
 4. Mmmm, så deilig med nybakte boller ♥
  Og godt du har fått sovet skikkelig i natt, det gir ny energi;))
  God bedring til lillemann ♥

  Klem Line

  SvarSlet
 5. Der er fire piger som har skrevet en kommentar til indlægget her, men teksten er forsvundet???...Underlig!! Piger jeg har læst jeres kommentare på mailen - og vil lige ønske jer alle fire en dejlig weekend:)
  Knus fra Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette