torsdag den 5. maj 2011

Et nyt kapitel i Astrids liv.

 Det er tæt på tre år siden, min lille Stritmus kom til verden. Fem uger før termin, med en vægt på 2059g. Hun var lillebitte, og kunne næsten ”svømme” i en størrelse 44 - men hun har heldigvis klaret den tidlige start på livet, super flot.
 I mandags startede et nyt kapitel i Astrids liv. Hun startede i børnehave… Så lige pludselig skal både madkassen, drikkedunken, cykel og cykelhjelm med ud i bilen om morgenen når vi skal afsted. Hun nyder at være startet i børnehave, og hun elsker muligheden for at cykle på hendes lille ”kusine Frida cykel” i løbet af dagen. Når jeg henter hende om eftermiddagen, er det en rigtig glad- og stolt pige som kommer mig i møde!Det luner helt vildt i mig hjerte, at hun trives så godt i hendes nye hverdag.

6 kommentarer:

 1. nårh lille Astrid, hvor er hun yndig med fint tøj og flot halskæde :D Ja børnehavetiden er bare for fed!!

  SvarSlet
 2. Hvor er hun altså sød, kan godt forstå du er en stolt mor :o)

  SvarSlet
 3. Åh skønne billeder :0)
  Dejligt at høre hun trives i børnehaven - så trives vi mødre jo også, når ungerne gør ;0)
  Vores den yngste - også fra 2008 startede lidt tidligere end beregnet i børnehave, fordi dagplejeren blev fyret. Men hun har også klaret det fantastisk - vi har dog været lidt spændte på , hvordan hun ville reagere når storebror skulle videre i SFO, men det ser ud til hun klare det i stiv arm :0) Det er nogle seje tøser vi har..
  Rigtig god weekend
  KH.

  SvarSlet
 4. Mette, trives Anna stadig ude i hendes børnehave?..
  Astrid har fundet sammen med et par af drengene som hun legede med da de gik inde i vuggestuen, så det er lidt hyggeligt at de har fundet sammen igen!:)

  Bedstemors kram:
  Jeg er sikker på at søde Jill - og dine skønne børnebørn også kan gøre dig stolt!!!... Det er en super dejlig fornemmelse, når ens børn trives godt!:)

  Gårdejerinden:
  Hvordan går det med storbror i SFOén?... er han faldet til? ja, det er så sejt, når de små "smølfer" bare har mod på mødet med den nye hverdag!..De er nogle gange mere klar end vi tror- det luner skønt i hjertet!:)

  Rigtig god weekend til jer alle tre.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Hej Mette
  Det går bare SÅ godt med storebror i SFO :0) Han er glad - og træt! når han bliver hentet, han fortæller og fortæller :0)
  Min mor hentede ham forleden og fortalte at hun havde haft mulighed for lige at stå og kigge lidt, inden han opdagede hende. Han havde bare spillet fodbold til den store guldmedalje og knoklet igennem, med nogle lidt større drenge - fedt :0)
  ja det luner lige i hjertet - det vil jeg give dig ret i..
  KH.

  SvarSlet
 6. God kveld Mette;)
  Så skjønn hun er den lille piken din ♥
  Nydelig i kjole og med smykker på;)
  Herlig!

  Ha en fortsatt fin helg!

  Klem Line

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette