torsdag den 27. januar 2011

Kim og kjukken...

I weekenden skal manden og jeg til koncert, med Herren herover.
Det er ved at være et godt stykke tid siden, vi har været ude sammen, uden børnene.
 Vi har besluttet at år 2011 skal være et "Mette og Ole år" - altså et år, hvor vi bliver bedre til at tage til koncerter, eller tager på overnatning hvor vi har god tid til snakke og hygge os sammen. Jeg glæder mig til at have lidt tid alene med manden, i mens Astrid og Carl-Emil råhygger sig med Momse og Arne.   

Måske du har lagt mærke til, at her er lidt stille på bloggen. Det er ikke med min gode vilje, at jeg ikke får skrevet så meget her inde.
Et par aftenmøder på arbejdet i løbet af ugen, mine to dejlige unger, og de daglige praktiske gøremål har taget den sidste energi ud af mig..... MEN jeg kan mærke, at vi er ved at finde vores nye rytme, efter jeg er startet på arbejde.
Rigtig dejlig weekend til dig
kh. Mette

7 kommentarer:

 1. hej mette lyder som en fantastisk god idé med Mette og Ole tid... og mon ikke de to små også vil nyde at blive forkælet hos Momse :)
  rigtig go´koncert til jer og go' weekend
  kh♥

  SvarSlet
 2. Der er ikke noget som en aften/weekend uden børn, man kan snakke om sådan en fælles oplevelse i måneder efter. Det bliver da fantastiske 2011 for jer.
  Mht. Kjukken, så sad man nok her og blev en lille smule jaloux, det gad jeg s.. godt - dem og så en kold fadbamse, så ville jeg være intet mindre end mega klar ;o)
  Håber I får en fantastisk aften, og selvfølgelig en dejlig weekend.

  Kram fra Jill

  PS: jeg tror da nok vi mangler et lille indlæg om stofferne fra Stof og Stil, gør vi ikke??? Altså ikke for at stresse, men det er nu altid lidt spændende, hvad du kan finde på ;o)

  SvarSlet
 3. Er måske en anelse grøn i ansigtet...misundelse er en grim ting ikk!? Smil, det lyder bare så fedt med Mette&Ole tid, og hr Larsen der´er da bare SÅ god. Jeg er vild med din hæklede elefant, de der stooore øjne går da bare lige i hjertet!
  Hej fra Rikke - der måske kan friste med et par give aways?

  SvarSlet
 4. Marianne
  Carl-Emil og Astrid hygger sig altid, når de er sammen med Momse og Arne -så der er ingen tvivl om, at vi får et par glade, og meget veltilfredse børn hjem<3

  Jill jeg gir en kold fadbamse, hvis du/i tager turen til København;0)
  Stoffet fra turen til stof og stil er nyvasket og venter KUN på at blive klippet i- Jeg skal sy en forårskjole til Astrid, og Carl-Emil skal have et par posebukser mere:0).... men et par høns skal lige laves færdige, inden jeg starter op på det fra stof og stil!:0) Jeg Så din fede Tunika på indlægget i dag- Er den svær at sy? Hvordan går det med Tilda sagerne?
  Kram retur til dig fra Mette

  Hej Rikke
  Jeg har lagt en hilsen på din blog!
  Ha en rigtig dejlig weekend
  kh. Mette

  SvarSlet
 5. Hej Mette.

  GOD IDE med et Mette og Ole år - her tror jeg vi kalder det Katja og Lars år, og så kan det jo være vi ses i weekenden.. ;) skal også ind og "holde fri" :)
  glæder mig helt vildt..

  Venligst Katja - og må jeg under et PS. lige nævne at jeg er ved at HÆKLE et tæppe ;)

  SvarSlet
 6. Det lyder super godt med et Mette og Ole år! J jeg kan godt forstå det er svært at få tid til det hele med arbejde og 2 små børn. Jeg gruer også for når den tid kommer. Gad vide om man overhovedet formår at være kreativ? Men så er det jo altid godt at vi kan holde krea aften i ny og næ.

  God weekend!

  Kram fra Mette

  SvarSlet
 7. Hej Mette
  Håber det var en forrygende koncert. Jeg har tildelt dig en blog award for din flotte og inspirerende blog. Se mere her http://betinaolsen.blogspot.com/2011/01/award-modtagere.html

  Kram fra
  Betina

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette