søndag den 9. januar 2011

Hvad skal dit barn/børn være tíl fastelavn?

Stoffet til Astrid og Carl-Emils fastelavnstøj fik jeg købt i stof 2000 i går! Selvom det økonomisk ikke kan betale sig at sy dragterne selv, har jeg alligevel valgt at gøre det! jeg synes det er sjovt at bruge tiden på at lave dragterne, og det bliver sjovt at se dem i tøjet.
Astrid har valgt at være prinsesse- i lilla prinsessekjole. Hun er helt tosset med lilla, så selvfølgelig skulle kjolen laves i hendes farvoritfarve. Carl-Emil bliver en lille fræk bille, som kravler i vældig fart hen over gulvet! Stoffet til dragterne er ved at blive vasket, så inden længe slår jeg igang ved symaskinen.
Har i derude, fundet fasterlavnskostumet frem?

16 kommentarer:

 1. Jeg tror jeg køber et eller pifter et gammelt op. Alt efter hvad den bette vil være. Hun siger altid hun er "super-pige" når hun er dygtig, eller løber stærkt (hun er 4 år)Måske skulle jeg lade mig inspirerer af dig og bare kaste mig over et superpige-kostume.
  Den store er 12 år, så er det ikke cool at klæde sig ud!

  SvarSlet
 2. Min kære dreng må altså være Byggemand Bob eller Postmand Per i år. Håber jeg kan finde stof der matcher eller en dragt der kan købes.

  Sidste år var August en sneleopard jeg selv havde syet.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Åhh ja, jeg har overhovedet ingen ide endnu.
  Sidste år var han cowboy og ellers har han været et grønt æble og en tyroler i bedste stil ;0)
  Jeg håber jeg når at få en ide

  SvarSlet
 4. Jeg håber snart at få det at vide så jeg har god tid til at sy det, hvilket jeg faktisk altid gør...

  SvarSlet
 5. jeg tænker på at sy en Elvis dragt til min søn :)

  SvarSlet
 6. Pyha, tak for tippet om det er ved at være den tid, mon ikke det igen i år bliver Ninja Turtles, den dragt har vi på lager:o) Årets udfordring bliver nok Victor, han skal vel klædes ud som et Pockemon-kort kunne jeg tænke mig, det er stort set det eneste den knægt har i hovedet pt. Frem med de kreative gener kære mor, det er jo bare lige..... Nej, jeg tror slet ikke jeg vil nævne den mulighed for ham ;o)
  Rigtig god søndag aften til dig kære Mette

  Kram Jill

  SvarSlet
 7. Jeg er kommet så langt som til at købe mønsteret til en isvaffel. Måske man snart skulle komme igang... siger jeg, og ved at jeg sikkert sidder og syr i sidste øjeblik ;-)
  Jette / Kamma og Ko

  SvarSlet
 8. Mine børn er efterhånden mere interesserede i Halloween. Det er nok kun den lille på 5 der skal have fastelavnstøj i år. Jeg ved endnu ikke hvad han skal være.
  Jeg har tidligere lavet Rasmus Klump tøj - en stor success som er blevet brugt mange gange. Til datteren lavede jeg en Dronningekjole. Den var meget smuk, men nok mest beundret af moderen ;)

  SvarSlet
 9. Åhhhh nej fastelavn... jeg sidder også altid natten før og kæmper med at blive færdig:oS
  Men håber at det, at fastelavn først er til marts i år hjælper... (I ved nok at tro kan flytte bjerge...)
  Anyway, min store pige (6år) VIL være en cup cake - så jeg må heller se at få afsøgt markedet for inspiration. Modtager meget gerne links til opskrifter :o)Lille pigen (4år) vil heldigvis stadig være sommerfugl - som hun har været de sidste to år, så den er hjemme:o)

  SvarSlet
 10. Hej Piger!

  Byggemand Bob, Elvis og et Pockenmon-kort er kun tre ud af en masse gode ideer i, til årets fastelavns kostume!
  Hvor er det altså skægt, at høre hvad jeres barn/børn har af ønsker til fastelavn.... og endnu mere facinerende er det, at læse hvor meget i mødrer gør ud af, at sende jeres barn/børn udklædt til tøndeslagningen! Det synes jeg er fantastisk!
  Jeg glæder mig til at se en masse skønne fastelavnsbilleder her i blogland, inden så længe!:0)
  God arbejdslyst til jer, som skal i gang ved symaskinen!
  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Ja her ender det jo nok også med en prinsesse Anna. Det er også til at finde ud af at sy/fremstille for mor her. Men hun bliver nok ikke den eneste prinsesse i børnehaven he he.....

  SvarSlet
 12. Åh ja jeg kender også til det med at have intentioner om at være i god tid, og så alligevel sidde aftenen før og svede og bande over at man alligevel ikke fik startet lidt før...
  Her hjemme vil datteren, 7 år, være Harry Potter og drengen, 3 år, blæksprutte!!

  Mange hilsner
  Louise

  SvarSlet
 13. Uhh Ja. Jeg skal ud og købe stof i morgen :-) Sif og Tjalfe skal være Jessie og Woody fra Toy Story :-) Og så skal de voksne jo også til fastelavnsfest :-) så der skalogså købes lidt til Morten og Jeg, vi skal være Danny & Sandy (ikke den frække Sandy) har ikke lige mod på at krybe i et stramt "Trikot" :-) Men det skal nok blive sjovt :-)

  SvarSlet
 14. Lone jeg glæder mig til at se billeder på facebook:0) Fandt du hvad du skulle bruge i stof og stil?... Fru Mammen og jeg skal derind på lørdag! Hvad siger du til krea-dag lørdag d.26 feb?

  SvarSlet
 15. Jeg fandt lige det jeg skulle bruge, synes bare altid jeg får brugt en formue derinde :-) det gode ved det er at man får meget for pengene :-) Kreadag d. 26 Feb er jeg helt med på :-)

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette