fredag den 14. januar 2011

Jeg savner at sidde her!!!Jeg har uendelig meget lyst til at sidde i mit kreahjørne, men jeg har lidt svært ved at finde tid - og energi til det.
Efter min barsel sluttede d. 3 januar, har jeg kun fået tegnet mønstret til Carl-Emil fastelavnsdragt af, og fundet stoffer til et par Tildahøns frem! Det er jo ikke særlig meget, når lysten til at lave en hel masse, er stor!
 MEN, jeg er træt for tiden!... Og når først Astrid og Carl-Emil er puttet under dynen om aftenen, kan jeg simpelthen ikke tage mig sammen til at starte symaskinen. Det er træls, for det giver mig så meget glæde, når jeg sidder og nørkler ved symaskinen!
Jeg håber at trætheden inden længe forsvinder, så jeg igen kan få lavet lidt af det, som jeg holder rigtig meget af!

10 kommentarer:

 1. Måske får du energi hvis du sætter dig og syr - sådan er det for mig med at strikke. Når jeg kommer træt og flad skal jeg gribe strikketøjet, langsomt kommer energien tilbage..

  SvarSlet
 2. Kæreste Mette - Jeg savner også dig her på bloggen!!!!! Håber at foråret, der snart er på vej, kan hjælpe lidt på energien. Jeg kan godt huske det fra mig selv, det er meget anderledes at skulle af sted efter en barsel og med endnu et barn der skal gøres klar.
  Fat mod du kære, lige pludselig er det hverdag og så skal der nok blive tid til dine smukke kreationer igen.
  Et lille fif: hos os har det givet os så meget mere tid, at køre vores hverdag efter et skema, altså mandag vasketøj, tirsdag støvsuge osv. osv. det var helt vildt, hvad det gav os af overskud, at få struktureret vores hverdag. Fra at have MINUS med tid gik vi til, at være færdige med de daglige dont kl. 20.00 og så er der alligevel en time eller to til at hygge sig med noget af det, der gav energi og overskud - håber det måske kan hjælpe dig lidt :o)

  Her et KÆMPE ENERGI KRAM fra Jill

  SvarSlet
 3. helt vildt flot blog du har dig. jeg er lige blevet fast læser.
  kig gerne forbi min.

  SvarSlet
 4. Hej Mette.
  Jeg er ret sikker på, energien vender tilbage, når du har vænnet dig til at skulle afsted hver dag igen. Forandringer tager kræfter. Selv om du måske ikke tænker over det, tror jeg, det også tager energi at være adskilt fra børnene igen. Så alt i alt bruger man mere energi, end man regner med. Både mental og fysisk omstilling.
  Jeg nyder stadig at følge din blog.
  Kram Louise

  SvarSlet
 5. Åh ja, det er super hårdt at starte på job igen efter barsel - og ja man er bare TRÆT når børnene er puttet!
  Jeg har lige været gennem det samme, men er nu ved at kunne se lyset igen ;)
  Jeg håber for dig, at det snart vender og at energien og overskuddet kommer tilbage!!!
  Kh Tina

  SvarSlet
 6. Kjenner meg sååå godt igjen Mette. Kansje du kan bestemme deg for å sette deg ned bare 15-20 min og jobbe litte grann hver kveld. Bruke lengre tid på hvert prosjekt er jo bedre enn å ikke få gjort noe. Så kan du kose deg på sofaen med deilig samvittighet resten av kvelden. Sofaen er jo tross alt eg deilig sted å være :))

  Klem fra Malena

  SvarSlet
 7. Kære Mette
  Ja med 2 børn, mand, hjem og arbejde kan det nogen gange være svært at finde overskuddet i hverdagen - og særligt når man lige er tilbage efter barsel..
  Det skal nok komme igen - for mig tog det lidt tid at komme ind i en ordenlig rytme igen..
  Måske kan du samle energi på "kontoen" i weekenden og sætte lidt krea tid af til dig selv ;0) - Og husk vi går mod lysere tider og forår og der synes jeg altid energien er lidt større :0)
  Rigtig god weekend
  KH.

  SvarSlet
 8. Det kommer! Så hårdt at komme igang igen efter barsel - men dejligt når man får den der følelse af at hverdagen fungerer.

  SvarSlet
 9. Formen kommer nok tilbake snart skal du se;)
  Noen ganger er man litt sliten, og i alle fall når man er småbarnsforeldre;)
  Hvil deg bare du, så kommer sy-overskuddet snart tilbake...

  Ha en fortsatt fin helg!

  Klem line

  SvarSlet
 10. Hvor er i bare nogle skønne kvinder!!!...Tusinde, tusinde tak for jeres søde kommentarer, de luner virkelig!
  Jeg har i dag siddet lidt ved symaskinen, og det har været rigtig dejligt, kan i tro.
  Når jeg ser tilbage på den sidste tid, så kan jeg engeligt godt forstå, at min symaskine har været lidt forsømt... Juleaften holdte vi i år, min mand blev 35år d. 28 december og året sluttede vi af med at invitere gode venner til hygge hos os. Det nye år startede med at sige farvel til en dejlig barsel, og tilbage på jobbet. I dag fylder min Bassedreng 1 år, og vores kære familie (21 næser)var til boller og lagkage i går...Så piger, i den kommende tid, skal vi slappe af, og hygge os - og symaskinen, ja, den skal vist på "arbejde";0)

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette