torsdag den 11. november 2010

Nyt garn og flere hæklenåle

 Det er altså skønt, når man får fyldt garnkassen op med lidt nye farver.
10 forskellige nøgler har jeg købt i den lokale garnbutik i dag. På turen hjem fra byen var jeg forbi biblioteket for at låne bøger. Jeg lånte bogen som hedder, strikkede & hæklede dyr i lange baner, af Line Wegger... Kender du den?
Det blev også til et par julebøger, som jeg måske fortæller om en anden dag!:0)

På et loppemarked den anden dag,  købte jeg 9 hæklenåle og en fin dåse for, kun 30 kr, -  så nu skal jeg rigtig hygge mig med hæklenål og garn, når ungerne sover godt under dynen!:0)
Skal du lave noget hyggeligt i aften?

9 kommentarer:

 1. ihh hvor skønt. Jeg skal også hækle. Kæresten har en ven på besøg, så når bettemanden er puttet vil jeg sætte mig ned og hækle ;O)
  Har købt garn til at hækle en elefant. Har købt de fedeste bamse mønstre på etsy..
  Go aften.
  KH. Susan

  SvarSlet
 2. Susan jeg har skrevet til dig, på din blog!

  SvarSlet
 3. jep er i gang med strikkede ballerinaer :)
  kh og go hækleaften :)

  SvarSlet
 4. Det lyder rigtigt hyggeligt. Jeg sidder på hotelværelse i Basel, skriver og læser blogs, med en kop te ved hånden , strikkelækkeri og en lydbog på pc'en. Dejlig måde at slutte en lang arbejdsdag.

  SvarSlet
 5. Hej Mette.
  Tak for din besked... nu er jeg også fast læser hos dig, selvom jeg har kigget lidt med i længere tid. Men nogen gange er det som om blog "glemmer" at man har registreret sig som fast læser.. og så skal man melde sig igen... :(
  Glæder mig til at følge med hos dig også ;)
  Kh. SUsan

  SvarSlet
 6. Susan Velkommen til mig blog!..jeg er glad for at du har lyst til at læse med!:)
  Hvordan går det med elefanten?.. Jeg er også igang med at hækle en! En sød pige jeg kender har lige født en dreng, som skal have elefanten i gave!

  Marianne det lyder spændende med strikkede ballerinaer!

  Balles Bazaar, Oiii det lyder hyggeligt!

  Rigtig god weekend piger,
  og tak for jeres hilsner!
  kh. Mette

  SvarSlet
 7. Det der hækling er altså meget vanedannende - hækler også stadig på livet løs alle mulige ting, gad vide om jeg nogen sinde får afsluttet noget af det :o) Jeg var i den lokale genbrugsbutik sidste fredag, der fik jeg rigtig meget bomuldsgarn til ikke ret mange penge, det var nøgler der slet ikke var taget i brug, tænkte at det sagtens kunne gå til svamper m.m. der bare skal stå til pynt - dagens lille fif ;o)
  Rigtig god lørdag

  SvarSlet
 8. Så masse flott du lager! Hvordan likte du boken til Line Webber? Vurderer å skaffe meg den selv. Vil så gjerne prøve meg på Lille bitte blå bamse...

  SvarSlet
 9. Litlokalen, bogen lånte jeg på biblioteket, men jeg er sikker på, at den er til at købe over nettet? Tak for din kommentar- Det er SÅ hyggeligt at få besøg herinde!:0)

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette