mandag den 1. november 2010

Mail fra Karen Klarbæk

I dag har jeg modtaget en mail fra hækle guruen Karen Klarbæk Hun kommer til Hørve i weekenden, og hun har været så sød at inviterer til hæklehygge hjemme hos hendes veninde, søndag eftermiddag. Jeg er en af de 11 heldige, som har fået plads på ”holdet”…Jubiiiii:0)


Jeg glæder mig rigtig meget til at dele dagen sammen med Karen - og de andre hæklepiger, som også har valgt at nyde søndag eftermiddag med garn og hæklenål i hånden.

2 kommentarer:

 1. Hvor er det da bare alt for fedt... mon man glæder sig????? Jeg glæder mig meget til at se, hvad du får produceret, jeg har det lidt med at hoppe på samme hækle-bølge som dig ;o)
  Du må have en rigtig dejlig dag i selskab med Guruen... mødte hende desværre ikke på messen i Fredericia, det havde ellers nok været interessant.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 2. Hej Jill

  Ja, du kan tro at jeg glææder mig til søndag!... Det bliver skønt med et par timer, hvor jeg bare kan fordybe mig i masker mm, uden at blive afbrudt af mine to små guldklumper!:0)
  Fik du købt noget på messen i Fredericia?..og ja, det var da ærgeligt at du ikke fik hilst på Karen, måske du møder hende på et andet tidspunkt?
  Rigtig god dag til dig!... og din mor... Er det ikke i dag, at den står på kreative-tøse- hygge- dag?:0)
  Kh. Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette