torsdag den 21. oktober 2010

Så gik det op for mig!

Så gik det op for mig!


Jeg har længe haft hækkelnål og garn liggende, men har ikke kunne finde ud af, at hækle. Den anden dag da jeg så en af  barewunderbar ´s DIY på firkanter, til et oldemorstæppe, fik jeg lyst til at finde hæklesagerne frem igen!

Det er blevet til to firkanter, men de er slet ikke gode nok til at kunne bruges, så der skal øves!

I går tog jeg hul på svampen på billedet. Den er færdig, når jeg får lavet de små hvide pletter oppe på svampehatten!... Jeg kan mærke, at der i løbet af de næste par dage, skal laves flere svampe- eller hvad jeg nu falder over!:0)

7 kommentarer:

 1. Hmm jeg har længe haft lyst til at lære at hækle.. Særligt efter at have set på alle de lækre sager der findes i blogland ;0)
  Måske skulle jeg også prøve at finde hækle grejet frem :0)Tak for inspirationen..
  Vh. Karina

  SvarSlet
 2. Jamen er det ikke bare super fedt, jeg er selv for nylig hoppet på "bølgen"og hvor jeg da bare nyder det. Din svamp ser rigtig fin ud, det bliver vidst mit nye projekt :o)

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig skal du finde hækle grejet frem Karina. Det er rigtig hyggeligt, og du kan altid finde hjælp, hvis du googler det som du mangler svar på!... Der findes også en bog for begyndere, som hedder Hækleskolen, måske den kan hjælpe dig godt igang!:0)

  Demselv jo det er super fedt!:0)
  Hvad har du fået hæklet? Svampen jeg hæklede i går, fandt jeg på nettet - sig til hvis du vil have adressen?

  SvarSlet
 4. Jeg vil rigtig gerne have adressen på svampe-opskriften, mit hjem skal prydes med pastelfarvede hækle-svampe, så må jeg se, hvor længe drengene holder til det :D

  SvarSlet
 5. Det er skønt at hækle :)
  Fortsat god "arbejdslyst" - det ser super godt ud!

  SvarSlet
 6. Dejligt at så mange finder vej til hækletøjet. Det glæder et hæklehjerte som mit :)

  Karen

  SvarSlet
 7. Demselv... opskriften på svampene fandt jeg på denne side...
  http://www.familiejournal.dk/Handarbejde/Haekling/2010-41-Haeklede-svampe.aspx

  Håber drengene vil nyde dine pastelfarvede svampe - Hyg dig med dine små svampe projekter!

  Louise, det er først ved at gå op for mig, hvor skønt det er at hækle - men man skal jo også lige knække hæklekoden, inden det bliver rigtig sjovt, ik;0)

  Karen jeg har været forbi din skønne blog flere gange de sidste par dage, og skal da helt sikkert prøve at lave et af dine armbånd! Måske jeg også kaster mig ud i at lave et flag?... Har meldt mig til dit hæklekursus i november, hvis der er flere ledige pladser?XXX:0)

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette