søndag den 24. oktober 2010

En "lillesøster"

Svampen som jeg lavede den anden dag, er ikke mere alene, den har fået sig en ”lillesøster” som den kan hygge sig med.


Jeg synes virkelig det er hyggeligt at sidde med hækelnål og garn, men jeg skal stadig koncentrere mig en del, når jeg er i gang. Så jeg hækler mest, når Astrid og Carl-Emil sover. Det går godt nok fremad med at lave de forskellige masker, men der skal jo også tælles og skiftes garn, så det kræver lidt ro, når jeg sidder med det!

Det næste jeg godt kunne tænke mig at hækle, er cupcakes, men jeg har ikke opskriften på en. Måske du kan hjælpe mig?... Kender du evt. en bog, en hjemmeside, eller en blog, hvor jeg kan finde en let måde at hækle en af de lækre kager på?... Hvis du har mulighed for at hjælpe mig, vil jeg blive rigtig glad, og jeg hjælper gerne retur, hvis jeg kan?

Hav en super dejlig søndag aften!

8 kommentarer:

 1. Hej Mette

  Jeg har lige fået printet opskriften til svampene, som du var så sød at linke til. Nu er der kun køkkentjans, vasketøj, ungernes tasker og så lige madpakkerne tilbage, så skal jeg sidde med en kop kaffe, en hæklenål og opskriften og så i gang.... må heller skynde mig at blive færdig.
  Jeg vil med stor interesse følge dette indlæg og se, om jeg også kunne blive lidt klogere på hækle-cupcakes :o)
  Rigtig god søndag aften.

  Kærlig hilsen
  Jill

  SvarSlet
 2. Åhh jeg ved jeg har en opskrift. De var i hendes verden i februar i år for jeg hæklede nogen til min Mikkels kusine som har fødselsdag først i marts. Jeg leder og leder ;0) jeg skal nok finde den

  SvarSlet
 3. Hei. Så koselig blogg du har. Jeg fant den i dag. Masse fine bilder. Kikk gjerne inn til meg også om du har lyst, legger du igjen en kommentar blir jeg hoppende glad. jeg bare elsker de hæklede svamper. Hilsen Wilhelmine, Norge

  SvarSlet
 4. Hvis du sender mig din email på jt.cw@mail.dk så kan jeg sende den til dig ;0)
  Julie

  SvarSlet
 5. Hej Mette
  Hvor er de altså bare fine....gid det var mine:-)
  Kan desværre ikke hjælpe med en opskrift!
  Rigtig god måske... hækle søndag aften.
  De bedste hilsner fra Louise

  SvarSlet
 6. Jill hvor dan gik det i går aftes, fik du lavet en svamp?.. Glæder mig til at se den!:0) Jeg har fået lavet en svamp mere i dag- og opskriften på en cupkages er snart på vej til mig:0)

  Wilhelmine tak fordi du lagde en hilsen på min blog, den blev jeg rigtig glad for - jeg hopper starks over på din blog, og skriver gerne en kommentar til dig!:0)

  Julie... jeg glææder mig til at modtage opskriften fra dig!.. Har du selv prøvet at lave kagen?...Har sendt en mail til dig for 5 minutter siden!
  Tak for hjælpen!:0)

  Louise det blev ikke til den store hækle søndag. Da først Astrid og Carl-Emil var faldet i søvn, var jeg også træt, men har i dag fået lavet en svamp mere.:0)

  SvarSlet
 7. Hej igen Mette :)
  Mht. min svamp, så ved jeg ikke om en pose nye hjerneceller ville hjælpe mig. Jeg tosser rundt i, hvad omgang jeg er ved, og så tror jeg faktisk også jeg nyder hæklingen SÅ meget så der en gang imellem kommer en ekstra omgang på ;o) Jo, jeg kan godt selv se det komiske i at klokke i, en ellers simpel opskrift.... I morgen er det tirsdag, så skal jeg være kreativ med min mor, det er altid godt med sådan en livline. Mon ikke jeg kan lægge min version af en svamp på i morgen!!!! Jeg satser :D
  Og så tilbage til endnu en svamp, jeg giver jo ikke op, selvom den første er meget langt fra de andre svampe jeg har set her inde.
  Rigtig god aften.

  De kærligste hilsner
  Jill

  PS: jeg vil spændt vente på en cupcake her på din blog.

  SvarSlet
 8. Hej Jill

  Jeg SMILER... for jeg har det på samme måde som dig. De masker driller også mig, og jeg skal holde tungen lige i munden, når jeg hækler flere omgange;0)
  Det er skønt med en livline ved sin side, min svigermor er en "haj" til at hækle, og giver af og til et par fif med på vej;0)SKØNT!!
  Svampen du laver hos din mor i dag, glæder jeg mig til at se inde på din blog!:0)
  I går begyndte jeg på en cupcake - som ligger og "kalder" på mig!... Skal lige op med Astrid i vuggestuen, og så skal der hækles når carl-Emil skal sove til formiddag:0)... Burde godt nok gøre rent, men det må vist vente;0)
  Hav en hyggelig kreadag sammen med din mor!
  Kh. Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette