torsdag den 14. oktober 2010

Det fra sidste år.

Sidste år ved juletid, lavede jeg snemænd-og damer.... De står oppe på loftet i julekassen, men jeg overvejer at lave flere af dem.
 På lørdag skal jeg bruge hele dagen ved symaskinen, jeg skal til krea-dag hos min veninde, Mette. I morgen skal jeg pakke stof mm, og jeg håber at jeg inden længe finder frem til, hvad jeg skal lave?...  Ellers får jeg pakket ALT for meget!
Måske jeg bare skal satse på snemænd og snedamer - men jeg kunne jo også sy sengetøj, juletøj (til Astrid) nissehue, dukketøj (som skal bruges til pakkekalenderen) Bukser, kjole (til mig selv)..... OSV...!;0)

4 kommentarer:

 1. Altså nogle fede snemænd.. Kan man købe dem eller er du fridk på at lave en DIY. De kunne helt sikker godt pynte i mit julehjem...

  SvarSlet
 2. Jaa, jeg stemmer også for en diy! De er super søde!!

  SvarSlet
 3. Woow hvor er de bare søde dine snemænd-og damer. Kender det godt..... hvad skal jeg lave!!!! det kan være rigtigt svært at beslutte sig, når man har så mange gode ideer.
  Rigtig god weekend
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Hej Piger.
  Tak for jeres kommentar - dem er jeg rigtig glade for!
  Min to små guldklumper tager meget af min tid, så jeg kan ikke lige overskue at lave en DIY pt. Men skal nok give jer besked, hvis jeg en dag finder energien til at lave En DIY på en snemand! Hvis i skulle få lyst til at lave et par snemænd selv, kan i finde mønstret i Tildas julebog.
  Rigtig god aften til jer alle tre.
  Kh. Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette