fredag den 14. september 2012

og der er allerede kommet julepynt hjem.

 Jeg elsker simpelthen at være nede i min butik. Jeg bliver hele tiden fanget af nye ideer, og nye måder at sætte tingene op på. Det er da fantastisk. 
 Planter, lanterner, knager, spande og en masse andet er altid lige ved hånden, så når jeg har mulighed for det, så går jeg med stor glæde ned og nusser i min butik. 
 Julen banker snart på døren, og der er allerede kommet julepynt hjem. Det er tidligt, men det er  til stor glæde for dem, som slet ikke kan vente på det skal blive december. SKØNT!! 
Jeg glæder mig rigtig meget til den kommende tid, hvor vi skal julehygge - gør du også det?  
 Hvis du vil se endnu flere varer fra butikken, så skal du kigge her - www.fruhygge.dk
Du er meget velkommen til at skrive en kommentar - jeg tager med kyshånd i mod ris og ros!
STORE FRU HYGGE SMIL FRA
Mette

5 kommentarer:

 1. Ros, ros og atter ros....
  Jeg ved jo, hvordan du har det, søde Mette.
  Det er FEDT, er det.
  Knus Famse.

  SvarSlet
 2. Lad os bare begynde at jule lidt nu... Jeg glæder mig sådan:-)

  SvarSlet
 3. Mmm kan godt forstå du bliver vildt inspireret når du "nulrer" rundt i din lille butik - det må være fantastisk at udleve sin drøm :0)
  - og ja, jeg glæder mig til jul og til lave dekorationer mv.. Men lige nu glæder jeg mig også til at kaste mig ud i lidt efterårs dekorationer / pynt - håber sådan jeg får lidt tid her i weekenden - ugen har godt nok været booket op!

  Ha' en skøn weekend
  Kram herfra

  SvarSlet
 4. det ser bare så hyggeligt ud!! Og selvom jeg normalt ikke kommer i julestemning før det er jul, så kunne jeg godt overtales med dine fine billeder :D

  SvarSlet
 5. FRØKEN LARSEN: Ja, kære svigermor, du af alle ved vist hvordan det føles at nusse rundt mellem en masse skønne ting- og hovedet bliver fyldt med nye ideer! DET ER FANME SKØNT:0)

  Mixbiks: det gør jeg også - kan heller ikke vente!:)

  Gårdejerinden: ja, Måske det er ved at være tid til en tur i skoven, så man kan få lidt efterår i potterne:0) Håber du har fået tid til at slappe lidt af, efter en ugen som har været godt fyldt op!:)

  Mette Kathrine:... du må snart kigge forbi, du skal jo se alle mine julesager!:0)

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette