lørdag den 25. februar 2012

Stof i tasken

Det er alt for længe siden, jeg har siddet ved min symaskine- men efter en tur i Stof og Stil, er det snart tid til at sidde ved sybordet igen.. :)
Vil ønske jer alle en suuper god lørdag!
Knus fra Mette

5 kommentarer:

 1. Det bliver spændende at se hvad skønne ting du får syet ;0)
  God weekend

  SvarSlet
 2. Jeg venter også i spændt forventning. Dejligt med en symaskine aftale. Jeg trænger også, men lige nu er der for meget andet på tapetet.

  SvarSlet
 3. Skønne valg. Jeg overvejede også det sorte med stjerner men valgte i sidste øjeblik lilla - i denne omgang ;)

  SvarSlet
 4. Uh, de blade har jeg snart bladret igennem mange gange, men jeg har en HELT klar aftale med mig selv om IKKE at besøg den butik.... hvis du havde set mit lager af stof ville du vide hvorfor ;o)
  Men, men, men der er heldigvis ikke så længe til vi flytter, og til den tid bliver jeg nødt til at komme forbi, der er nemlig noget rigtig fint stjerne stof i blå og grøn som jeg havde tænkt mig skulle være på drengenes værelse og så må jeg se, hvor standhaftig jeg er!!!!!! hehe det ved jeg vidst godt selv.

  Rigtig god arbejdslyst du aller kæreste Mette.

  Kram fra Jill

  SvarSlet
 5. Julie: Jeg glæder mig til at bruge lidt tid ved symaskinen - den er savnet!:)

  Balles bazaar... Jeg kender godt til det med at have andet på tapetet - lige for tiden nyder jeg haven, og opbyningen af min lille butik!.. så det er derfor der ikke været tid til at sidde ved symakinen.

  Louise: Måske du må afsted efter det sorte også;0)

  Jill: Du skal rigtig give den gas med indretningen i jeres nye hjem - det bliver super fedt for dig at skulle indrette børnenes værelser og resten af huset, lige som Du/i har lyst til det skal se ud:0)

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette