tirsdag den 10. januar 2012

Jeg har syet overalls til Bassahunden

I søndags havde pigerne (Astrid og jeg) et par timer for os selv oppe i syværelset. Astrid ville gerne have et par overalls til hendes Build-A-bear, Bassahunden... og da der var mere Denim stof tilbage fra de bukser jeg syede  til Carl-Emil 
var det jo bare igang ved symaskinen.
Astrids kusine Frida har også en Buil-A-bear. Det skal lige siges, at Astrid ser utrolig meget op til hendes to kusiner Karla og Frida... og i Astrids verden, gør Karla og Frida altid det rigtige:0) Så når Fridas bamse har et par "fede" Cowboy bukser, ja, så skal Astrids Bassahund jo også have et par... :0)
Astrid vil gerne at jeg syer mere tøj til hendes hund, og jeg vil derfor høre dig, om du kender et godt sted, hvor vi kan finde inspiration til Build-a-bear tøj ?
Kan du have det godt til vi ses igen...
Knus fra Mette

5 kommentarer:

 1. Prøv at søge inde på hendesverden.dk, familiejournalen.dk og andre "bladsider" der plejer man at kunne finde nogen :)

  /rikke

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare søde.

  Med hul til halen og det hele:-)

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine de bukser...... Herhjemme er de bamser også det helt store hit. Måske man skulle til at sy noget tøj til bamserne.

  SvarSlet
 4. Rikke: tak for info - vil kigge mig lidt omkring i de forskellige blade.:0)

  Susi. Tak for det!:0)

  Camillaeli: Astrid er ihvertfald glad for bukserne til hendes hund, så hvis "bamsen" også er et hit hos dine piger, så er jeg sikker på, at lidt nyt tøj vil falde i god jord:0)

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare super fin :D

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette