onsdag den 10. august 2011

Det er tid til at sige farvel


 Da Astrid fyldte 1 år fik hun dette lille fine komfur af os i gave. Der er blevet bagt mange kager i ovnen igennem den tid hun har haft det. Men det er blevet for lille til vores store Musiepige, så vi håber at finde en ny ejer, som vil lave lækre retter på Astrids flotte komfuret.
 Komfuret bliver sat til salg på Trendsales søg på Fruhygge - men du er selvfølgelig også velkommen til at sende mig en mail, hvis du kender en som vil købe det?

Komfur fra Le toy van Honey bake.
Superflot i den lyseblå farve med mix af primærfarver, således at Le toy van kan bruges til både drenge & piger.
Komfur forarbejdet i bøgetræ og malet i giftfri maling.
D=30 cm H=49 cm. B=34,5 cm.
Højde til kogeplade er 28 cm.
Nypris 998,95.kr. 

6 kommentarer:

 1. Åhh hvor er det bare lækkert. Vi har desværre et fra BRIO allerede, så jeg kan vist ikke forsvare endnu et.... Men jeres er da så meget finere! Hvor er det for øvrigt en fin blog du har, skynder mig at hoppe på som fast læser!

  SvarSlet
 2. Man kan vel næste ikke nænne at skille sig af med det.

  SvarSlet
 3. det er så fint!! skal lille Carl Emil ikke bage kager??

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fint et lille drømme komfur :O) Klem Betina

  SvarSlet
 5. Hmmm... så er det jeg ikke kan lade være med at tænke, hvorfor du ikke blot gemmer det SKØNNE lille komfur på loftet til den dag lillepigen er blevet SÅ stor (læs: voksen) at hun vil sætte pris på at have noget af sit skønne legetøj! For den dag kommer garanteret...! Og et legetøjskomfur der er SÅ lækkert... WOW!

  Jeg har selv noget af mit legetøj fra barndommen, netop fordi min mor har gemt det til mig, og det er jeg hende dybt taknemmelig for!

  Så... det var måske værd at overveje? ;-)

  ♥ Lisbet

  SvarSlet
 6. Hej Piger.

  Tusinde tak for jeres kommentarer.!
  Jeg er gået lidt i tænkeboks, kan ikke helt finde ud af, om komfuret måske må op på loftet at stå? Jeg skal lige tykke lidt på det, kan jeg mærke!:)

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette