mandag den 1. august 2011

Basilikum
Der er begyndt at titte små basilikum planter op ad jorden, ude i min zinkbalje. I dag kunne jeg ikke holde fingrene fra de små planter- flere af dem er kommet i små Potter, og jeg synes de pynter så fint rundt omkring. :)
Du må have dig en god mandag aften.
Kh. Mette

3 kommentarer:

 1. Søde Mette, som du da forstår at hygge, det ser vildt godt ud, her er basilikum "bare" en nytte-krydderurt som står i drivhuset, men til gengæld står den helt fantastisk der og er nu kæmpe stor. Jeg er ikke så god til at få hygget med de ting jeg har i min køkkenhave, mit drivhus er også fyldt til bristepunktet så der er absolut ikke plads til hygge, det kan godt være jeg skal "sadle" lidt om.
  Jeg har aldrig hørt om blomsten Marieklokke, vil rigtig gerne se lidt billeder, jeg er jo helt sikker på at de er underskønne ;o)

  Mange sommerlige kram fra Jill

  PS: jeg har så dårlig samvittighed over ikke at have fået lavet "din ting" endnu tror desværre ikke jeg når det før næste uge, der skal børnene i sommerhus... uden mig - første gang i 6 uger, jeg er ved at være børne-mør ;o)

  SvarSlet
 2. Søde Jill,
  Du skal pakke den dårlige samvittighed laaangt væk. Du skal istedet nyde dine dejlige unger, manden og tiden i haven.. Det er meget vigtigere end vores lille byttehandel... :)
  Og når du sender børnene afsted på ferie, så skal du heller ikke føle dig forpligtet til at lave den "ting" til mig - det skal være når lysten, og tiden er til det- Og ikke før!
  Der sker ikke det vilde på min blog for tiden, og det er også begrænsede hvor meget jeg kommer rundt herinde- men det vender ligepludselig, tror jeg:)
  Ha det rigtig dejligt, til vi "ses" igen.
  1000x kram fra Mette

  SvarSlet
 3. Hejsa
  Kan godt forstå du ikke kan holde fingrene fra de små planter :0) Det ser - som altid - rigtig fint ud.. Sød ide med muslingen med skrift på ( det er en musling ik? ;0)...)
  Og tak for din altid søde kommentar på bloggen - det varmer ;0)
  Kram herfra

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette