lørdag den 23. april 2011

Radiser i zinkbalje

For et par uger siden såede jeg små frø i jorden i zinkbaljen, og på billedet kan du se de fineste små grønne blade. Radiserne skal nu vokse sig store – så de kan spises hen over sommeren! Det er første gang jeg har sået radiser i en zinkbalje, men håber de bliver lige så gode, som dem man sår i jorden ude i haven? Har du prøvet at så radiser i en krukke eller i en zinkbalje?


Jeg håber du må få en fantastisk dejlig påske – lørdag!

knus fra Mette

7 kommentarer:

 1. Hej Mette
  Det er altså en god idé at bruge zinkbaljerne som minihave :0) Jeg har selv tænkt mig at bruge en af mine til krydderurter - men tænker dette også er en super ide til børnene, så kan de selv have 100% råderet.. Tror faktisk jeg vil sende din ide videre til min gode veninde - hendes datter ville nemlig gerne have sit eget blomsterbed :0)
  Glæder mig til at se dine zink baljer i fuldt flor.. - og er sikker på radiserne nok skal blive gode :0)
  KH.

  SvarSlet
 2. Super søde idé, det ser rigtig godt ud i zinkbaljen! Har ikke selv prøvet, men måske jeg skulle stjæle din idé:-)

  SvarSlet
 3. Det er jo bare en ekstra bonus, at det ser godt ud samtidig! :)

  xoxo - kaysens.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Gårdejerinden:

  Jeg er sikker på at børnene, vil elske at få deres egen lille "have"... Astrid har fået en krukke i år, som hun selv har sået blomster i. krukken står nede ved hendes legehus, og selvom hun ikke når at være med til at vande hver dag, ved hun godt at det er hendes blomster:)

  Hjortebjerg:
  Du er meget velkommen til at bruge ideen:) God arbejdslyst i haven:)

  Kaysens nye klæder:

  Velkommen til:)

  ja en zinkbalje giver hygger i haven - har lige fået en stor rund en af min svigermor, hvor der er sået salat i:)

  SvarSlet
 5. Ahhhh skøn terrasse-hygge. Vi har også zink-baljer stående på vores terrasse. Sidste år havde jeg stor succes med baby-salat blanding, et brev frø jeg havde købt i Rema. I år har jeg tanket ekstra op med disse frø og netop i dag er der kommet små grønne spire. Det er fantastik, lige at kunne gå ud og "høst" sit eget.
  Håber I har fået nydt den gode Påske.

  Masser af Kram fra Jill

  PS: :( øv sikken en tur til det jyske, der må være noget i luften I ikke kan tåle. Jeg kan sende jer lidt i små portioner (af den jyske luft), så I kan danne antistoffer til næste gang ;o)

  SvarSlet
 6. Hvor er det en god ide. Nu da vi ikke længere har en have, kunne det være at vi også skulle prøve ideen af. Pigerne vil med garanti elske det.

  Jeg nyder at læse din blog, og har derfor nomineret dig til en award. Jeg håber at du vil lege med. Se nærmere på min blog.

  SvarSlet
 7. Jill:
  Ja tak, send gerne lidt af den jyske luft til Kalundborg - for det går da virkelig ikke at bruge ferien på sygdom:) Har dine skønne unger, haft skoldkopper? Astrid var heldigvis ikke særlig hårdt ramt, så hun er på toppen igen:)
  I må have en rigtig skøn weekend.
  krammer fra Mette

  Camillaeli:

  Jeg synes det er SÅ hyggeligt, at vande og holde øje med de små spire, som vokser fint nu hvor solen skinner det meste af dagen:)
  Tusinde tak for din award:)... den er jeg rigtig glad for!!:)
  Du må have en rigtig god weekend.
  kh. Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette