torsdag den 3. marts 2011

Kreadag... og en masse tøsesnak.


I lørdags holdte jeg kreadag sammen med 7 skønne damer og søde Laura.
Jeg elsker de dage hvor det er muligt at sidde ved symaskinen i flere timer i træk, og hvor der er tid til tøsesnak og fordybelse i det man syer.

 Se lige kagerne her, dem havde hende HER været så sød at tage med - de smagte virkelig godt, og jeg er meget i imponeret over så flot de var pyntet.
 Symaskinerne kørte det meste af dagen, og dem der ikke havde taget symaskinen med havde travlt med at hækle.  

 Her sidder jeg og syr på Carl-Emils fastelavnsdragt. Han skal være bille, og inden i får dragten at se, skal jeg lige have lavet  billens følehorn færdige.
Laura siger farvel til hendes mor, inden hun sætter sig ved symaskinen.
 Sisse og hendes svigerinde Britt lavede teletubbies kostumer til to voksne og to børn!..Jeg glæder mig  virkelig til at se dem til fastelavnsfesten på lørdag, hvor vi skal slå katten af tønden, og spise aftensmad sammen.


 Lokalet som vi låner, er kantinen ude i min mands firma - der er fin plads til at alle kan få et bord hver og hvis man skal klippe noget stort ud, så er der også rigelig med gulvplads.
 Mine børn skal da være de to dukker her til fastelavn (jeg kan ikke huske hvad de hedder) Så jeg syr da lige tøjet til dem, var der en af de skønne damer der sagde!... HELT VILDT, at have mod på det!
 En bold er ved at blive hæklet.
Laura viser stolt sin uglepude frem - hun var virkelig god til at sy, og jeg håber hun har mod på at komme med til næste kreadag?
.Håber at jeg inden længe kan lave et indlæg med alle de ting som blev lavet på kreadagen - måske jeg kan lokke DE skønne damer til at sende mig billeder af deres færdiglavet ting?;0)

5 kommentarer:

 1. ej hvor hyggeligt bare det var mig der kunne sidde og sy og hygge mig :)

  men det ser ud som om I havde en hyggelig dag :)

  SvarSlet
 2. det ser godt nok hyggeligt ud!!!!

  SvarSlet
 3. Fedt Mette, at du gør det. Jeg bliver vist helt fristet til at komme med næste gang. Og så de KAGER, som Mette Kathrine laver, MUMS hvor ser de lækre ud.
  Knus Famse.

  SvarSlet
 4. Hej Piger.

  Helle:
  Jeg nyder virkelig de dage, hvor jeg giver mig selv lov til at sidde ved symaskinen - og når det så er sammen med en masse skønne piger, så kan jeg næsten ikke vente med at finde en ny dato, for endnu en kreadag!... Måske du ku prøve at planlægge en kreadag sammen med veninderne?

  Caia Gunin:

  Det VAR hyggeligt, kan du tro - og heldigvis er endnu en kreadag på trapperne!:0)

  Famse:

  Det lyder hyggeligt, hvis du kommer med næste gang vi skal sy i kantinen - det er guld værd at vi har mulighed for at sidde derude! Kagerne de var helt vildt lækre, og de smagte af flere;0)MUMS

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud og ikke mindst også de dejlige kager;0)
  Knus og god weekend

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette