søndag den 27. marts 2011

En skøn søndag.

 Dagen i dag har været rigtig god. Vi har været ude i haven, ude og nyde det gode vejr som endelig er kommet. ( desværre går vi et på gråvejrs dage i møde)   Det kan mærkes på alle i familien, at den friske luft, og solen stråler gør noget godt for en. Alle er bare i lidt bedre humør når solen skinner.
 I torsdags kom Astrid og Carl-Emils farfar med en sandkasse til dem. (tak søde svigerfar) Der er allerede blevet bagt fine "sandkager" og serveret kaffe på bænken under vores store træet i haven.
 Astrid og Carl-Emil har stor glæde af hinanden, og ude på græsplænen, kunne de bruge lang tid på at sidde og sige sjove dyrelyde til hinanden. Carl-Emil er lige begyndt at sige muuuh... Miauw... og vov vov...:)
 Små buksbom stiklinger er sat i krukker.... Jeg håber at de bliver til noget, for vinteren har været lidt hård ved dem jeg havde i forvejen.
Jeg har altid godt kunne lide at vaske tøj, men med to små børn i huset er det ikke så tit jeg ser bunden af vasketøjskurven. I dag fik jeg dog vasket en del, og det var en fornøjelse at kunne have det hængende til tørre ude i haven.
 Små frø er puttet i jord. En af de kommende dage laver jeg et indlæg om de frø som jeg har sået, så her ser du kun et lille glimt af dagens arbejde i haven.
En god kop kaffe skal der til, når man går og hygger sig ude i haven - fik desværre ikke taget noget billede af kaffen, da den stod på borden.
Det var lidt billeder fra en søndag, som for mig har været helt fantastisk... Hvordan har din søndag været?

7 kommentarer:

 1. Aii hvor hyggeligt at kigge med i din søndags dagbog :)
  Pigerne og jeg har haft gang i gækkebreve og lidt påske klip....

  SvarSlet
 2. Nååårrhhh et sødt billede af dine lækre børn!! Og hvor de ligner hinanden mere og mere :D Det ser virkelig ud til at have været en hyggelig dag! Vi har været en tur i sommerhuset, en super hyggelig og effektiv dag!

  SvarSlet
 3. Det er så skønt med dejlig solskinsvejr og uden blæst ;0) Jeg har været i køkkenhaven

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder af havehygge med vasketøj, blomster og børn. Man bliver så glad og energifyldt med solskinsvejr!!

  SvarSlet
 5. Hvor der det bare ud til at I har haft en god søndag :o)
  God aften.
  Kh. Lena

  SvarSlet
 6. Hov..hov.... hvorfor nu regn?... Det var jo lige så skønt med solen stråler og hygge i haven!
  Piger jeg håber vi alle bliver genforenet med solen i weekenden, så vi igen kan komme ud og nyde forårsblomsterne!
  Ha en rigtig god torsdag aften.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Jo, regnen skal vi ha´ til det nyplantede og såede og så kan vi jo med god samvittighed sætte os til symaskinen, ikk´? :O) Spændende at se, hvad der skal gro i Jeres fine have, søde Mette.
  Knus Famse.

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette