tirsdag den 27. juli 2010

Nyt Stof.

 Karen har været sød til at give mig adressen på et par stofbutikker i Odense, og i går gik turen til stof 2000, som ligger tæt på Odense Zoo. Først var vi inde og hilse på dyrene, og Astrid fik leget en del på legepladsen sammen med en masse andre børn. Derefter var det så min tur til at "Lege"...;0)
 
Her kan du se hvad jeg fik med mig ud af stofbiksen:0)


6 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle lækre stoffer. Specielt det nederste med alle æblerne - hvad koster det pr. meter? Men også vild med uglerne.

  SvarSlet
 2. Uh, det kan godt gå hen og blive dyrt når jeg skal i Stof 2000 på fredag efter lynlås. Tror ikke jeg slipper ud uden stof også ;-)

  SvarSlet
 3. Fru Christensen.
  Jeg er også helt tosset med æblestoffet, men har endnu ikke fundet ud af, hvad jeg skal sy af det?...Tror det kostede 59 kr pr. meter

  Britta, ja,det er med at passe på dankortet på fredag - jeg har helt vildt svært ved at holde mig tilbage, når først jeg bliver sluppet løs i en stofbutik. :0'

  SvarSlet
 4. Uha, det er flot!
  Godt jeg ved, præcos hvor Stof 2000 ligger i Aalborg :)
  Vh Louise

  SvarSlet
 5. Det er da vildt flot, var godt nok i Odense i tirsdags men ikke lige i stof 2000, men i stof og stil og kom da også lige til at købe lidt der, skulle egentlig kun have velcobånd, men kom hjem med 5 meter stof med peter plyds babyer på, så nu skal der lige syes lidt igen.
  Men må da lige overveje at kigge ind i den anden næste gang jeg når derind.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 6. louise. Jeg plejer mest af købe stof i stof og stil i Roskilde, eller i den lokale stofbutik - så det var helt rart med lidt forandring!

  Lene, jeg kender det, ALT FOR GODT!..:0) Hvad skal du have lavet ud af Peter Plys stoffet?
  Kh.
  Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette