mandag den 19. april 2010

Tak kære farmor.

Astrid har i weekenden fået en taske af hendes farmor. Den er lavet helt personligt til Astrid, med navn, små perler og knapper på dyrene!
Astrids farmor er kreativ på mange måder. Hun syr, strikker, pilefletter, bager, holder haven, og folder fine sager i papir. Hun er til stor inspiration for mig, og har altid et god råd, hvis jeg har brug for hjælp!
Sammen med Astrids faster, Faster Pernille, har farmor hjemmesiden http://www.frk.larsen.dk/ og hvis du har lyst til at se lidt mere af farmors og fasters ting, er du velkommen til at besøge siden!

4 kommentarer:

 1. Nej, hvor en skøn og personlig taske - hvor dejligt med sådan en kreativ og inspirerende farmor!!! :)
  Jeg er ny blogger og har lige meldt mig som fast læser på din blog som jeg ser frem til at følge :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 2. Hej Tina,
  Velkommen på min blog - jeg er glad for at møde dig herinde i blogland:0)
  Den anden dag var jeg inde og se de skønne billeder du har liggende af dig og din familie! Der er lidt at se til med tre børn, ik?:0)
  Jeg har “kun“ to børn, men synes livet med børn er fantastisk, så hvem ved, måske der kommer EN mere en dag?:0)
  Glæder mig til at følge dig, og din familie.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Kære søde Mette.
  Så fandt jeg dig.... ;0)
  Jeg er jo slet ikke født ind i en blog-tidsalder, men synes, det er sjovt at læse om alle Jer kreative og skønne quinder. Jeg ville ønske, at jeg kunne finde ud af at priore min tid sådan, at jeg også kunne flintre med på toget, for der kører jo 1000-vis af projekter rundt i mit krøllede hoved - det ved du :v)
  Men lige nu må jeg koncentrere mig om at gøre vandhullet færdigt - you know - så "vores" kære små ikke pludselig ligger og plasker rundt derude blandt tudser, salamandere og åkander - det kunne være nydeligt, hva´???
  Jeg synes din blog er superfin og ikke det mindste kedelig - stol på det....
  Krammer fra Svigermor.

  SvarSlet
 4. Hej søde Svigermor.

  Tudserne ude i vandhullet vil ellers nok synes det var sjovt, med en svømmetur sammen med Stritten og Anton;0).. men det er nu rarest for os voksne, at ku slappe helt af ved vandhullet, hvis de to små nu glemmer armelufferne;0)
  Hvem ved, Måske du en dag finder tid til at lave dig en blog - det er ihvertfald et skønt sted at møde andre piger, som også kan lide at sidde ved symaskinen!
  Stort krammer fra
  Svigerdatter, Mette!:0)

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette