torsdag den 25. marts 2010

Hvad skal der mon til...???


Ja, hvad skal der mon til, for at få flere faste læsere?... Jeg spørg af og til med mig selv, om jeg skal sætte en gave på højkant for at få flere til at komme fobi min blog. Men er det den rigtige måde for mig?...Jeg kan ikke helt finde ud af det..??
Er det mon fordi, det er R.. kedeligt det som jeg skriver om?.... Skal jeg skrive dagligt, for at få mere gang i bloggen?... og er jeg for dårlig til at skrive på din blog - Kom gerne med en tilbage melding, jeg kan sagtens tåle at få et par god råd med på vejen:0)
Lige nu vil jeg glæder mig over, at der er 18 skønne kvinder som allerede har meldt sig på banen, Tak fordi i har fundet mig:0)

5 kommentarer:

 1. Jeg tænker det samme :-)
  Er nystartet blogger og prøver ihærdigt at få flere læsere... så hvis du ved noget, så sig gerne til :-)
  KH Cristine

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Nu opdagede jeg jo din blog, fordi du havde skrevet en kommentar hos mig. Og her er hyggeligt, så jeg har meldt mig som fast læser.

  Men jeg tror en del af svaret er at komme lidt ud og markere sig på andre blogs. (det ved jeg jo ikke om du gør nu!!)
  Hilsen Christina

  SvarSlet
 3. Hej Cristine
  Tak fordi du har været inde forbi min blog - det er så hyggelig med gæster herinde;0)
  Hvor længe har du haft din blog?

  Hej Christina.
  Velkommen på min blog - og tak fordi du har valgt at blive fast læser, det er jeg rigtig glad for.
  Tak for dit gode råd!!!... jeg kan se, at det allerede har givet pote, at skrive inde på andres blog - Er nu oppe på 26 læsere. Da jeg skrev dette indlæg, havde jeg 18 faste læsere... så det går jo helt godt:0)

  SvarSlet
 4. hey Fru Hygge,
  faldt lige over din blog, og som rookie her i blogland ved jeg lige hvad du taler om.
  man tænker, kommer jeg mon nogensiden om på fler hundrede som nogle af de garvede har. men det er egentlig ikke tallet der tællernår jeg lige tænker over det, er det vigtigste at dem som er faste læsere hos mig, har en oprigtig interesse i at læsedet jeg skriver om :-)

  jeg har meldt mig som fast læser her -synes du laver nogle skønne sager - og sikke nogle dejlige børn du har!

  Du er meget velkommen til at kigge forbi hos mig :
  http://maanestraalensmamasita.blogspot.com

  KH vibeke

  SvarSlet
 5. Hej Vibeke.

  Velkommen til Min blog!... Som du sikkert har set, har jeg valgt at lave en Give Away... har været en del i tvivl om det ER den rigtige måde at få nye faste læsere på??...Men efter jeg har ført det ud i livet, har jeg fundet frem til nye ansigter, som jeg måske aldrig havde mødt, hvis ikke det var på grund af min give Away! Så lige nu sidder jeg og synes det er skønt med nye besøg på min blog!... jeg smutter over på din blog nu!.. hyg dig, og tak fordi du havde lyst til at komme forbi fru hygge;0)

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette