tirsdag den 22. september 2009

Hvor kan det dog være svært


At tage afsked med Astrids tøj, som vi af gode grunde ikke kan genbruge til hendes kommende lillebror.

Der bliver afholdt tøjmarkedet her i Kalundborg d.3 okt, hvor vi er 70 piger som sælger ud af tøj, sko mm - og nu er dagen så kommet, hvor jeg skal finde det tøj, som vi ikke skal/kan bruge mere...

snøft snøft... og gud hvor er det en underlig fornemmelse at skulle sige farvel til de minder som kommer frem, når jeg kigger på hendes små Hollys dragter, eller på hendes fede heldragter fra Halling!

Jeg har gemt det fra hun var helt lille - måske hun får en dukke som kan passe det, og måske hun også synes det er meget sjovt, engang om mange år, at se det hun havde på, da hun lige var kommet til verden???
Det er ikke altid nemt at være mor, når man skal tage stilling til, om vi skal gemme alt det gamle tøj, som alligvel kommer til at stå oppe på loftet i MANGE år, uden nogen får glæde af det - hvis det bliver solgt, kan vi jo få glæden af noget nyt tøj til Astrid og hendes kommende lillebror, så jeg prøver at komme af med det... DET BLIVER HELT SIKKERT MED EN KLUP I HALSEN, når jeg langer et stykke tøj over disken!!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette