lørdag den 4. august 2012

På Safari

Vi har været safari, sådan næste da- vi har i dag været på besøg i Knutenborg Safaripark. En god oplevelse for alle i familien.
Vi kom tæt på dyrene- eller rettere sagt, dyrene kom tæt på os. Se lige billedet af Giraffen som snuser til vores bil...det var lidt grænseoverskridende, at have SÅ stort et dyr SÅ tæt på os./0)
Vi havde også tid til leg og hygge ved legepladsen.. En rigtig skøn dag, som vi længe vil huske!

Har du været i Knutenborg Safariepark, hvis ja, hvad havde i af gode, sjove, spændende, grænseoverskridende oplevelser med dyrene?
Kh. Mette

4 kommentarer:

 1. det ser ud til i har haft en super hyggelig dag :D Vildt billede med Astrid og tigeren (selvom der selvfølgelig er glas imellem dem)!!

  Vi kom også ret tæt på tigerne da vi var dernede, rigtig spændende!

  SvarSlet
 2. havde nær fået kaffen galt i halsen, da jeg så billedet med Astrid og tigeren ;0) Det ser vildt ud!1
  Knuthenborg er altid hyggeligt - det er et par år siden vi har været der sidst, men jeg synes egentlig det er hyggeligt at sidde der med familien og så ud at strække benene engang imellem også - god legeplads ik..
  Vi havde et temmeligt nærgående æsel den ene af gangene vi der.. Vi har billede af et æsel med hoved helt inde i bilen :0)
  Ha' en dejlig dag
  KH.

  SvarSlet
 3. Jeg har været dernede, og der var der et æsel og en kamel heeelt henne ved bilen og snuse.. og man kunne stige ud og røre dem. :-) Rigtig fedt!

  Når man kommer tæt på så store dyr, finder man bare ud af at man virkelig skal have respekt for dem. Jeg var lidt nervøs ved kammelen. :-)

  SvarSlet
 4. Det er altså skønt at være børnefamilie- synes livet med de "små" byder på en masse skønne, sjove og spændende oplevelser!.Feks.. Knutenborg, Sommerland Sj. Astrid Lindgrens verden osv..Der kommer én masse gode minde med i bagagen!:) Skøøønt!:)

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette