onsdag den 6. juni 2012

I sommerhus..

Vi har været så heldige, at få lov til at låne Siriannas lille hyggelige sommerhus. (tusind tak, søde Mette- her er virkelig hyggeligt)


Astrid og Carl-Emil nyder det, og har i dag brugt lang tid på gyngen ude i haven. Det er så skønt, at de er gode til at lege sammen.
I mens børnene legede, havde jeg tid til at hygge mig ved symaskinen ude på terassen! Ikke dårligt!:)


En banankage er også blevet bagt, og smagt!.. Og i aften når børnene sover, tror jeg symaskinen må frem igen- og det samme må banankagen vist også:)

7 kommentarer:

 1. Ih, hvor hyggeligt... Elsker sommerhus, det ser dejligt ud... God fornøjelse med symaskine og banankage i aften;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det hyggeligt:-)

  Skønt du lige kunne være lidt kreativ midt i hyggen.

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt ud, og sikke nogle skønne børn. God ferie!

  SvarSlet
 4. Mmm det ser hyggeligt ud :0) Herhjemme har vi også tænkt på at leje sommerhuset, men det har lige været lidt svært at få det til at passe - men en lille weekend udflugt med overnatning ville bare være SKØNT ;0)
  Ha' en dejlig aften
  KH.

  SvarSlet
 5. hi hi hvor er er det dejligt i hygger! Forrige weekend havde jeg sjovt nok også symaskinen med ud på terrassen :D Der var jo lige et stik der passede!

  SvarSlet
 6. Hvor hyggeligt. Total afslapning og familietid :)

  Kh Lena

  SvarSlet
 7. Eline: Banankagen er væk, og tre par bukser er syet:)Det har været en dejlig sommerhustur, som vi allerede godt kunne drømme os tilbage til:)

  Susi: Ja det var skønt at have mulighed for at være lidt kreativ midt i hyggen. Astrid og Carl-Emil har rigtig meget glæde af hinanden, så det giver mig tid ved symaskinen..Skøønt!

  Gårdejerinden: Skynd jer at tage afsted - sommerhuset ligger virkelig dejligt, og oser af hygge inden i:) Hvis du har mod på en køretur til Kalundborg på lørdag, så kom til kreadag sammen med Sirianna, Jill og et par andre skønner kreative piger... frakl. 9:00 til 15:00.. det kunne være hyggeligt, hvis du kom!:)

  Mette Kathrine: Vi må snart lave en kreadag med overnatning, som vi før har snakket om!

  Lena: det er kvalitetstid på højt plan. I love it:)

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette