onsdag den 19. oktober 2011

Jeg har syet kjole til mig selv...

 Det er godt nok et par uger siden, jeg blev færdig med kjolen her. Og helt færdig er den faktisk ikke endnu. Jeg har et lille problem med kjolen. Den poser for meget på ryggen, og fortil også... jeg kommer hurtigt til at ligne en som skjuler en gravid mave... og det gør jeg altså ikke;0)
Jeg tænker at få lavet mønstret om, så den passer 100% til mig - og så jeg fremover kan sy flere kjoler til mig selv. Den er nemlig super behalig at have på, og passer både til bukser og strømpebukser!
Kender du også et godt mønster, som du bruger igen og igen?

Nu vil jeg putte Astrid - derefter skal jeg have en god "snak" med min symaskine;0)...Vi forstår hinden rigtig godt fortiden!;0)  

16 kommentarer:

 1. ej Mette jeg synes den sidder rigtig fint på dig. Men det vigtigste er jo at du er tilfreds! Du må have en rigtig god snak med din symaskine :D Vi ses i morgen.

  SvarSlet
 2. ORVS, hvilket lækkert stof! Og det passer sååå fint med det orange halstørklæde til!!
  Jeg er sikker på, at du nok skal få snakket med din symaskine om, at få syet den kjole, så den passer dig perfekt ;)
  Tjuhej fra KREAfeen

  SvarSlet
 3. Du skal da have dig et stativ til dit kamera til fremtidige selvprotrætter.

  SvarSlet
 4. Rigtig sød kjole... Og dets er super ud med tørklædet til...
  Jeg har også et mønster som jeg bliver ved at vende tilbage til... Mine posebukser eller hvad de nu hedder! Da jeg var gravid skiftede jeg bare det øverste stykke ud med rib og så havde jeg de dejligste ventebukser der slet ikke strammede nogen steder ;o)

  God aften ved symaskinen...

  :o) Karina

  SvarSlet
 5. Hej Mette
  Smuk smuk kjole.. og hmmmm... du har jo det tørklæde som passer til min orange nyindkøbte mala-kjole. Æv.. hvorfor købte jeg ikke også tørklædet. Er der mon stadig gratis fragt?
  Nok om det. Passer også perfekt til din kjole. Håber du har fået styr på "pufferiet".
  KH Jette

  SvarSlet
 6. Jeg synes altså også at den ser fin ud. Men du kan jo bedst selv mærke om den er ok. Du må ændre lidt på mønsteret til det er perfekt og så kan du jo masse-producere :-) Er stoffet fra Stof og stil ? Det er super sødt med de orange blomster.

  Kh Mette

  SvarSlet
 7. skøn kjole.....må spørge om hvor mønsteret er fra og ikke mindst det fed stof??????

  SvarSlet
 8. ÅÅhhhh Neeeejj... har lige skrevet en kommentar til jer alle, og nu er den VÆK??? Øv øv!... Derfor denne fælles besked.

  Tusinde tak for alle jeres kommentarer, skønne kvinder!:)

  Stoffet har jeg købt i Stof og Stil, og mønstret er fra Onion.. Jeg har endnu ikke fået lavet kjolen om, men glæder mig til at få det gjort:)... grise, snemænd og andre julesager venter ved symaskinen, så kjolen står bagerst i køen:)

  Rigtig god weekend til er alle,
  knus fra Mette

  SvarSlet
 9. Hej Mette
  Har lige luret efter mønstret... for det er jo superfedt.. kan se, at min stil minder om din:-) - men mon man kan sy en kjole til sig selv. Har hidtil kun syet til pigerne. Men måske skal man vove sig ud? - er der lynlås i? elller?
  KH Jette

  SvarSlet
 10. Hej Jette.:)

  Det kan du sagtens kaste dig ud i, søde Jette:)!... Hvis du kan sy en kjole til pigerne, så kan du også sy denne model til dig selv.. Den er ude lynlås!! Har du fundet mønstret, eller har du brug for info?.. bare sig til:)
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 11. Hej igen Mette:-)
  Troede jeg havde fundet mønstret men tror at der er lynlås i modellen. Har du evt. et foto af mønstret eller et nummer?
  Knus Jette

  SvarSlet
 12. Hvor er det bare en fed kjole :O) Klem Betina

  SvarSlet
 13. Hej Mette
  Jeg er i tvivl....hvilken nr har det mønster? ser kun en med lynlås og kan læse at den skal være uden.......skær det venligst ud i pap ;0)

  SvarSlet
 14. Til Mette Sund og Jette:)

  Mønstret jeg har brugt til kjolen hedder: 2031- Raglanærme kjole med detaljer, og er fra Onion... Håber i kan finde det, eller siger i bare til!:)

  Glæder mig til at se jeres kjoler:)

  Kh. Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette