mandag den 7. februar 2011

En kreativ pige.

Jeg kender en sød pige som hedder Laura. Hun er 8 år og har for noget tid siden vist interesse for syning. Når vi har været på besøg hos hende og hendes forældre, har hun tit vist mig små æsker som hun har lavet i karton, eller strikkede små halstørklæder. En nålepude som hun har syet i hånden, ligger hjemme i hendes skuffe, samme med en masse andre hjemmelavede ting. Det er imponerende, at hun i så ung en alder har lysten til at skabe ting.

Lauras mor spurgte for et stykke tid siden om jeg kunne have lyst til at sy sammen med Laura en gang imellem. Det vil jeg rigtig gerne. Laura er virkelig god til at fordybe sig i det hun laver og hun er også god til at komme med nye ideer.

Lysten til at bakke Laura op i hendes kunnen er stor, for jeg synes det er fantastisk at hun viser interesse i den kreative verden i en alder af 8 år.

Sidste gang jeg var sammen med Laura havde jeg pakket en kuffert med lidt blandet sy ting i, som jeg synes hun skulle have. Hun blev rigtig glad for den, og vi har aftalt at mødes lørdag d.26feb. Til krea-hygge!

10 kommentarer:

 1. Hvor lyder det som en god ide. Du må vel også være stolt over at blive vist de kreative ting der bliver lavet, og spurgt om din opbakning. God fornøjelse til jer d. 26. Håber fortsættelse følger.

  SvarSlet
 2. hvor hyggeligt! Og ja en super god ide :D

  SvarSlet
 3. Ej hvor dejligt - og sikke en god ide med sådan et sykit :0)

  SvarSlet
 4. Hvor skønt. Og den tid, som du giver Laura er uvurderlig. Hun vil aldrig glemme det. Tænk at have sådan en krea-tante, som gør det af lyst og ikke for penge. Dem er der vist langt imellem.

  SvarSlet
 5. Eiii, sikke en fin kuffert. Synes det er lidt sjovt at se den - Har netop fået sammensat fødselsdagsgave til min datter, som bliver 9 år her i februar - En stor kuffert med garn, strikkepinde, maling, lærreder, nåle, tråd, patchworkstof og målebånd :) Glæder mig for vildt til at se hende åbne for herlighederne :)

  SvarSlet
 6. Hvor lyder det hyggeligt:-). Jeg elsker at være sammen med min kærestes niece der er 9 år, hun elsker at være kreativ. Jeg havde lavet en pakkekalender til jul, som bragte lykke:-)

  SvarSlet
 7. Hvor lyder det hyggeligt. Jeg har en på samme størrelse, og det er bare herligt så kreativ hun er :-)
  Jette / Villa Ko

  SvarSlet
 8. For en hyggelig gave, den ble hun nok veldig glad for ♥ Kjempefint med barn som er glad i håndarbeide;)
  Blir nok koselig og så litt med henne...

  Klem Line

  SvarSlet
 9. Hej alle sammen.

  Det luner dejligt i mit hjerte, at i havde lyst til at skrive på indlægget her - Kan se, at der er flere af jer som kender en krativ pige på størrelse med Laura.... Jeg glæder til at se, om min Astrid også får lyst til at sidde ved symaskinen, når hun runder de 8 år?.. Det håber jeg!:0)
  Ha en rigtig god aften
  kh. Mette

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette