mandag den 6. december 2010

Øf, øf.

En gris mere, er nu klar til at nyde julen!
Den anden dag så du måske mit indlæg med min første gris, her er nummer to i rækken- og en tredie er på trapperne!:0)..
Denne søde julegris her, har fået et filthjerte på mavsen, og et bånd om halsen!
 Har du en gris hjemme hos dig?

14 kommentarer:

 1. Nej, hvor er de da bare helt fantastiske.
  De eneste grise vi har her er Clara, Victor og Oscar :o) Nej det var da ikke pænt skrevet, men det er nok fordi jeg lige har rendt med støvsugeren igen, igen, igen kan slet ikke forstå, hvor alt det skidt kommer fra. Tror ikke dine små grise sviner helt så meget ;o)Kommer du med et indlæg, hvis du på et tidspunkt fpår for mange og overvejer at sælge???? ;o)
  Rigtig dejlig dag til dig og dine små lækre grise.

  SvarSlet
 2. Ja her hos os har vi også grise i mange afskygninger, men i år er de alle endnu ikke kommet frem, men måske de når det inden jul. Jeg samler på grise af forskellig slags, fik de første af mine børn for mange år siden og værner om dem. :-D

  SvarSlet
 3. De er bare rigtig søde dine grisebasser :o) Klem Betina

  SvarSlet
 4. Hvor er den sød og dejlig trind...som det hører sig til for en julegris :-)

  SvarSlet
 5. Jeg er virkelig helt vild med dine grise. Får vildt lyst til selv at sy et par stykker. Hvor har du mønstrede fra???

  Julehilsen

  Marlene

  SvarSlet
 6. Hej. Hvor er dine grise altså bare søde. Nej, desværre har jeg ingen grise her hjemme hos os ØV.. Jeg forsøgte at strikke nogen . Meeen de kom til at ligne flodheste.

  SvarSlet
 7. jeg synes også de er så fede. er mønstret fra thilda bøgerne?

  SvarSlet
 8. Super kære grise...ham her med det røde hjerte og lidt farve på kinderne, er da slet slet slet ikke til at stå for, rigtig nuser!!!....jeg har også lidt griseri på min blog :)dog fra Medusa.

  SvarSlet
 9. Jeg har faktisk også en gris på trapperne.. eller... jeg har klippet ud til den skal syes sammen.. er så ikke kommet vider da jeg i dag fik en bestilling på en hæklet Emil til min datters postmand per bamse vi købte på loppemarked sidste weekend. ha ha.. Men viser helt sikkert "svinet" frem når den er syet sammen. -og hvor er det bare en fin detalje med hjertet, den er vildt sød.

  SvarSlet
 10. Jeg er helt solgt!!! Fine fine grissebasser du har tryllet frem:-)

  SvarSlet
 11. jill- jeg har oprettet en blog, som hedder Fru Hygge´s butik, der vil inden længe kommer billeder ind af de ting, som jeg har tilsalg! Hvis ikke mine grise bliver solgt i aften (min mor har dem med til tøsehygge)Må du selvfølgelig gerne købe en af dem:0)
  God aften retur til dig, og dine små grissebasser:0)

  lene jeg kan godt forstå, at du værner om dine små grise, som du gennem tiden har fået dig! Har du billeder af dem alle?

  Betina, de er søde på hver deres måde, synes jeg! tak for din kommentar, den er jeg rigtig glad for:0)

  fru Christensen - ja det gør slet ikke noget at de er lidt buttede i denne søde juletid:0) har du mon modtaget en pakke med posten?

  Marlene.
  Mønstret kan du finde i Tildas julebog - Der findes mange andre skønne ting i bogen, som du helt sikkert, også får lyst til at lave;0)

  Hanne det er ikke så længe siden jeg hæklede en elefant, som heller ikke lignede helt!:0) Men mon ikke, du har en sød julegris færdig?:0)

  Camilla, ja mønstret er fra Tilda´s jul. Bogen er helt fantastisk!

  Anne Dorte jeg må lige se dine grise, er sikker på de er skønne!

  Kristiane jeg glæder mig til at se "svinet" når du har fået syet det:0) Postmand Per kan da heller ikke leve uden lille Emile, så jeg forstår godt, at Emile kommer før "svinet":0)

  Hjortebjerg. tak for din søde kommentar!:0)
  Den sidste gris kommer snart på bloggen. Den har fået vinger, hvor de andre to har fået enten hjerte eller lomme på mavsen!

  I må alle have en dejlig, dejlig aften!
  kh. Mette

  SvarSlet
 12. Så søt den var:)
  Du er kjempeflink!
  Har en gris jeg og, en rød, strikket julegris... den er jeg veldig glad i ♥

  Klem Line

  SvarSlet
 13. Hej Mette! Jeg er helt vild med de grise. Så søde:-) kunne forresten også vældig godt lide din hæklede elefant. Du kan da bare det der med at lave søde dyr...
  KH Christina

  SvarSlet
 14. Line jeg har godt set din gris inde på din blog, den er virkelig skøn!

  Christina... smiler.. min hæklede elefant får virkelig smilene frem hos mig, når jeg går forbi den- men det er jo, det skønne ved hjemmelavet ting!

  SvarSlet

Jeg elsker en lille kommentar, så hold dig ikke tilbage;0)
Hav en god dag!
Knus Mette