tirsdag den 29. juni 2010

Toilettaske og kreadag.

 Søndag formiddag holdte jeg kreadag for anden gang – og jeg må sige, at det får mig i godt humør, rigtig kreahumør! Fem piger var mødt op, og alle fik hver i sær lavet noget ved symaskinen. Flere par Bukser, En pude, En bamse og et tørklæde var hvad der blev fremstillet i løbet af ganske få timer. Jeg fik lavet et par bukser til Astrid, som er lavet i det samme stof som toilettasken her!


Toilettasken fik jeg kun klippet ud, mens jeg var sammen med pigerne, så da jeg kom hjem i haven, måtte symaskinen med ud på havebordet, så jeg kunne få tasken færdig.

Hvor er det bare super lækkert at vi har fået sommer i Danmark – God dag til alle jer skønne blog kvinder!

fredag den 18. juni 2010

Mon den kommer i år?

Nu gider jeg snart ikke det her mere. Jeg går hjemme på barsel, og har hele vinteren set frem til, at skulle nyde foråret og sommeren ude i haven!... Men det er ikke blevet til mange timer derude, for vejret er jo mega dårligt i år! Men nu sender jeg de bedste tanker ud i verden, og håber at vi inden længe kommer til at mærke, at det er sommer - og tid til at bade ved stranden!.... Sol sol kom nu frem!!!!

mandag den 14. juni 2010

Det er ikke så meget der skal til,

før det bliver hyggeligt inde ved spisebordet. Jeg er SÅ træt af det danske vejr, kunne hoppe på det første fly sydpå. Men når nu det ikke er tilfældet, så er det rart at ku finde en lille gren ude i haven, som kan give stemning inde i stuen!

søndag den 13. juni 2010

Jeg gør det helt sikkert igen...

Min lørdag blev bare helt, som jeg havde tænkt mig. 
Lørdag kl.10 var kaffen lavet, kage, guf og frug stod klar til at tage i mod pigerne, som alle havde taget deres symaskine med!
 I de 6 timer vi var sammen, blev der snakket, klippet, syet og give gode ideer til hinanden. Det var virkelig SÅ hyggeligt- så hyggeligt, at jeg  inden længe finder endnu en dag, hvor mine børn skal nyde en hel dag sammen med farmand, imens pigerne og jeg skal sidde ved symaskinen igen . 

fredag den 11. juni 2010

kan næsten ikke vente...

Symaskine, overlocker , stof, saks, bøger og en masse mønstre er pakket sammen. I morgen skal jeg holde krea-dag sammen med 5 andre piger - som alle godt kan lide at bruge tid ved symaskinen Vi skal være Ude i kantinen på min mands tømrerværksted…. Bord, stole og kaffemaskinen er klar til at tage imod os kl. 10 …. Og så er det bare i gang!:0)

Jeg skal Sy sy sy sy sy sy sy:0)

tirsdag den 8. juni 2010

Fik i dag en pakke med posten.

Hvor er det bare skønt, når man modtager en pakke med posten -  det har jeg været så heldig at gøre i dag.:0)
 Gaven er fra hende her http://mammamiasverden.blogspot.com/ og nu skal du se hvad der var i den!

Tapet stykker i forskellige former, farver, print!.. Lækkert!...Så nu skal jeg igang med at lave fine sager til min søn kommende værelse....Og jeg glæder mig!

Tusinde tak fordi du trak mig, Mia.

mandag den 7. juni 2010

”Min far er den klogeste. Det har han selv fortalt mig”




Overskriften er bare ET af mange fantastiske børnecitater fra bogen Verdens bedste far. Bogen fik min mand, af Astrid og Carl-Emil i fars dags gave i lørdags.

Her er lidt flere citater, som Grethe Dirckinck – Holmfelt har indsamlet i blandt danske børn mellem 6 og 12 år.

- ”Min far bestemmer i vores hus, fordi han har gode penge” Behtash, 7år


- ”Det er altid min far der kører bilen i mørke, fordi min mor er mørkeræd” Christian 7år


- ”Min far blev fuld nytårsaften. Siden den dag har han ikke kunne finde sin cykel.”Andreas, 8år


- ”Mænd sminker sig ikke, for de gider ikke at være fine”. Kenneth, 6år


- ”Man kan godt hygge med en ny far, hvis man skynder sig at holde af ham. Olga 9år

Rigtig god mandag aften til jer alle! Smil fra Mette

søndag den 6. juni 2010

Vinderen Er fundet!



 Det har været mig en stor fornøjelse, at lave min første Give Away – og det bliver ikke min sidste:0) Mødet med en masse nye ansigter inde på fru hygge, har givet mig en glæde, som giver mig lyst og energi til at lave en hel del nye ting ved symaskinen!... Tusinde Tak for inspirationen piger.! Håber jeg en dag, også kan give lidt tilbage?

Vinderen er trukket, og jeg har hentet hjælp fra min dejlige mand, som jeg i dag har været gift med i et år!.. Og som har givet mig dette smukke vedhæng.


 Her kan du se, hvem der har vundet flagranken!...

AnneDorte send mig en mail med din adresse, så modtager du flagranken med posten en af de kommende dage!

fredag den 4. juni 2010

Det er ikke helt nemt for mig…

Igennem de sidste to år, har jeg fået syet lidt forskellige ting til Astrid. Stilen til hendes tøj mm. har jeg ikke tvivlet på, men jeg må indrømme, at efter vi har fået Carl-Emil er jeg godt nok blevet sat på en prøve. I går kastede jeg mig ud i, at lave en pude til hans kommende værelse. Den har fået en stor fugl på, og er lavet i friske farver!

Hvis du har et par gode ideer til lidt lækkert, til Carl-Emilos (det kalder Astrid ham) Vil jeg tage i mod dem med kyshånd:0)

Rigtig Skøn weekend til dig.

torsdag den 3. juni 2010

Holder du også pause?

En lille pause, midt på dagen!

I går var jeg alene med begge børn fra tidlig morgen, og til min mand kom fra arbejde ved 18 tiden. Det lykkedes mig at få Astrid (2år)og Carl-Emil(4½måned) til at sove på samme tid, det er ellers ikke altid det kan lade sig gøre.
Men Da roen havde meldt sin ankomst, kunne jeg læne mig tilbage i solvognen, lukke øjnene, og bare nyde solen, varmen og duften af sommer. Det var skisme dejligt!...    

Hvad laver du, i de små pauser i løbet af dagen?


   

Det må jeg da fortælle hende.

Fars dagsgave er købt, og da jeg stod ved kassen nede i vores lokale boghandel for at betale den, så jeg det her bogmærke.


Hvor på der står skrevet:
Verdens bedste veninde.
Du er helt fantastisk. Jeg elsker hvert et minut vi er sammen. Du inspirerer mig med din stærke og positive livsindstilling. Jeg er så taknemlig for at have en veninde som dig. Du har en helt speciel plads i mit hjerte. Tak for vores dejlige venskab.

Det er min veninde Lo, som jeg igennem 32 år har delt en masse tanker og oplevelser med, der modtager borgmærket med posten en af de kommende dage! Hun er virkelig en skøn, skøn veninde, som ALTID er der for mig!
Lo er kunstner og lever af at sælge billeder, både i Danmark, men også i udlandet.
Hvis du har lyst til at se hvad hun laver, så slå en smut forbi www.artbylo.dk
Nu vil jeg pakke bogmærket fint ind, så det kan blive sendt med posten hertil aften.

Rigtig god dag, i det dejlige vejr:0)